AKSARAY BELEDİYESİ DEPREM BÖLGESİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

AKSARAY BELEDİYESİ DEPREM BÖLGESİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

HABER 1.03.2023 21:03:00
AKSARAY BELEDİYESİ DEPREM BÖLGESİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Depremin yaralarını sarmak için seferber olan Aksaray Belediyesi, bölgedeki temizlik çalışmalarına destek vermeye devam ediyor.

Deprem sonrası şehirde atıklardan kaynaklı yaşanabilecek sorunları ortadan kaldırmak ve olabilecek salgın riskinin önüne geçebilmek amacıyla önlemlerini sıkılaştıran Aksaray Belediyesi temizlik ekipleri; çöplerin toplanması, sokak ve caddelerin süpürülmesi ve olası sağlık sorunlarından vatandaşları korumak için dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Aksaray Belediyesi ekipleri depremin ilk gününden itibaren tüm personel ve ekipmanlarıyla bölgede enkaz kaldırma, sıcak yemek hizmet, geçici barınma ihtiyacının karşılanması gibi hizmetler verdi. 
 
Kahramanmaraş’da Aksaray Belediyesinin yürüttüğü çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Ekiplerimizle birlikte deprem bölgesinde ihtiyaçları karşılamak için ilk andan itibaren özveriyle çalışıyoruz. Yaraların bir an önce sarılması bölgede normale dönülmesi için üzerimize düşen görevi layıkıyla yapmaya gayret ediyoruz. Deprem bölgesine gönderdiğimiz temizlik ekiplerimiz; temizlik ve hijyen sorunlarına karşı hızla genel temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bölgedeki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için canla başla görev yapan ekiplerimize kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,34
  • EURO

    34,71% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2403,71% 1,00
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.