AKSARAY BELEDİYESİ CUMA NAMAZI ÖNCESİNDE CAMİLERDE TEDBİR ALDI

HABER 5.06.2020 16:00:00
AKSARAY BELEDİYESİ CUMA NAMAZI ÖNCESİNDE CAMİLERDE TEDBİR ALDI

Aksaray Belediyesi, her hafta olduğu gibi bu hafta da Cuma Namazı öncesi namaz kılınacak camilerde korona virüse karşı tedbiri elden bırakmadı.

Korona Virüs tedbirleri dolayısı ile uzun bir aradan sonra ilk defa geçen hafta Cuma Namazı kılınmıştı. Bu hafta da tüm Türkiye'de olduğu gibi Aksaray’da da tedbirler en üst seviyede tutuldu. Cuma Namazı öncesinde ve sonrasında Aksaray Belediyesi ekipleri camilerde hazır bulundu. 

Pandemi Sürecini en başından beri titizlikle takip eden Aksaray Belediyesi Cuma namazı kılınacak Camilerde namaz öncesinde çevre temizliği, Cami içi temizlik ve namaz kılınacak yerlerde dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi. Cami önlerinde stant kurarak namaz kılmaya gelen cemaati karşılayan Belediye ekipleri maskesi veya seccadesi olmayan cemaate maske ve tek kullanımlık seccade verdi.  Belediye ekiplerince namaz kıldıracak din görevlilerine gerekli bilgilendirmeler yapıldı. 

Sabahın erken saatlerinde temizlik çalışması başlatılan camiler, belediye ekiplerince ibadete hazır hale getirildi. Cuma namazı öncesinde Aksaray Belediyesi ekipleri maskesi olmayan cemaate maske verdi. Maske takmayan vatandaşlar uyarıldı.


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,15
  • EURO

    34,88% 0,63
  • GRAM ALTIN

    2430,64% -0,07
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.