AKSARAY BELEDİYESİ CORONA VİRÜSE KARŞI ÇÖP KONTEYNIRLARINI DEZENFEKTE EDİYOR

Aksaray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Corona virüs (COVID -19) tedbirleri genişleterek şehir genelindeki yer üstü ve yer altı çöp konteynırlarını dezenfekte ediyor

HABER 16.03.2020 22:09:00
AKSARAY BELEDİYESİ CORONA VİRÜSE KARŞI ÇÖP KONTEYNIRLARINI DEZENFEKTE EDİYOR

Aksaray Belediyesi halk sağlığını tehdit eden Corona virüse karşı önleyici tedbirleri arttırdı. Halka açık ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı toplu ulaşım araçları, servis araçları, camiler, Pazar yerleri, otobüs terminali, belediye ait hizmet birimleri AKMEK, Çocuk Aktivite, Kadın Aktive Merkezlerinde dezenfektan çalışması yapan Aksaray Belediyesi, daha önce rutin olarak sürdürdüğü çöp konteynırlarının dezenfekte çalışmasını sıklaştırdı

.

Ekipler, Konteynır Yıkama ve Dezenfekte Aracı ile çöp konteynırlarının iç ve dış yüzeyini köpüklü su ile yıkadıktan sonra dezenfekte etmeye başladı. Şehir genelindeki 48 mahallede bulunan yer altı ve yer üstü çöp konteynırlarının belirlenen program çerçevesinde 24 saat kesintisiz bir şekilde temizleneceği bildirildi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, her zaman vatandaşın sağlığını düşündüklerini söyleyerek “Şehrimizde bulunan yer altı ve yer üstü konteynırlarını temizleyerek dezenfekte ediyoruz. Sadece konteynırlar değil çöp kutuları ve atıktan kaynaklanan kirli noktaları da temizliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışma ile halk sağlığını tehdit eden virüs ve bakteri oluşumunu önlemiş oluyoruz” dedi.


ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.