AKSARAY BELEDİYESİ ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

HABER 17.12.2019 14:12:00
AKSARAY BELEDİYESİ ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

 

Aksaray Belediyesi çocukların sağlıklı ve hijyenik ortamlarda beslenebilmeleri için okul kantinlerinde denetleme yaptı.

Aksaray Belediyesine bağlı zabıta ekiplerince yapılan kantin denetlemesinde kantinlerde satılan ürünlerin son kullanma tarihi, hizmet verilen kantinin hijyenikliği, kantinlerin çalışma ruhsatları kontrol edildi.

Zabıta ekipleri Yapılan denetleme çalışması esnasında kantin işletmecilerine bilgilendirmeler yaptı.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer; ‘’Çocuklarımızın sağlığı bizim için her şeyin üstündedir. Bu anlayış ile zabıta ekiplerimiz okul kantinlerinde denetimlerini sürdürüyor. Yaptığımız denetimlerde okul kantinlerinin yönetmeliğe uygun olup olmadığı satılan ürünlerin son kullanım tarihi ve kantinlerin hijyen şartları denetlendi. Çocuklarımızın sağlığı için denetimlerimiz devam edecek.’’ Dedi. 

Anabilim Eğitim Kurumları Yüzmede Tarih Yazdı!

BAŞKAN AKTÜRK İLK İŞ YERİM PROJESİ’NDE MÜJDEYİ VERDİ

Prof.Dr. Çemrek: Güçlü Dış Politika Güçlü Ekonomiden Geçer

BÜYÜK BÖLCEK CADDESİNİN ALTYAPI VE ÜSTYAPISI YENİLENİYOR

Aksaray'da Okul Servis Araçlarına Jandarma Denetimi

BEDRİYE MEDRESESİ SOSYAL TESİSLERİ AKSARAY’DA YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

BAŞKAN AKTÜRK, “KAHRAMAN POLİSLERİMİZE MİNNETTARIZ”

  • BIST 100

    9347,22%-1,37
  • DOLAR

    38,01% 0,23
  • EURO

    42,00% 1,04
  • GRAM ALTIN

    3758,63% 3,36
  • Ç. ALTIN

    6161,60% 1,79

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.