AKSARAY BELEDİYESİ ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

HABER 17.12.2019 14:12:00
AKSARAY BELEDİYESİ ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

 

Aksaray Belediyesi çocukların sağlıklı ve hijyenik ortamlarda beslenebilmeleri için okul kantinlerinde denetleme yaptı.

Aksaray Belediyesine bağlı zabıta ekiplerince yapılan kantin denetlemesinde kantinlerde satılan ürünlerin son kullanma tarihi, hizmet verilen kantinin hijyenikliği, kantinlerin çalışma ruhsatları kontrol edildi.

Zabıta ekipleri Yapılan denetleme çalışması esnasında kantin işletmecilerine bilgilendirmeler yaptı.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer; ‘’Çocuklarımızın sağlığı bizim için her şeyin üstündedir. Bu anlayış ile zabıta ekiplerimiz okul kantinlerinde denetimlerini sürdürüyor. Yaptığımız denetimlerde okul kantinlerinin yönetmeliğe uygun olup olmadığı satılan ürünlerin son kullanım tarihi ve kantinlerin hijyen şartları denetlendi. Çocuklarımızın sağlığı için denetimlerimiz devam edecek.’’ Dedi. 

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.