AKSARAY BELEDİYESİ ÇOCUK FESTİVALİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

AKSARAY ÇOCUK FESTİVALİNE HAZIR

HABER 10.08.2022 14:54:00
AKSARAY BELEDİYESİ ÇOCUK FESTİVALİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK


Aksaray Belediyesi, kültür ve sanat alanında yaz etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek eğlenceyi çocukların ayağına getiriyor. 13 - 14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek Aksaray Belediyesi Çocuk Festivali’nde çocuklara yönelik ücretsiz gösteriler ve birçok etkinlik yer alıyor.

Bu yaz döneminde birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Aksaray Belediyesi çocukları da unutmayarak bu bağlamda çocuk festivali düzenliyor. 13 - 14 Ağustos tarihleri arasında 2 gün sürecek Aksaray Belediyesi Çocuk Festivalinde; çocuklar zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sağlayacak, birçok etkinliğe katılma şansı yakalayacak. 

Çocuk Festivali için Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı içerisinde yer alan Bilim Merkezi bahçesi festival alanı olarak belirlendi. Festivalde, geniş oyun alanlarında her gün iki tiyatro gösterimi ve masal anlatımının yanı sıra kurulacak platformda TRT çocuk tiyatro oyunları, mini hayvanat bahçesi, sıcak balon uçuş gösterisi çocuklarla buluşacak. Çocuklar, TRT Çocuk kanalının sevilen karakterleri olan Limon ve Zeytin’in yeni maceralarını ilgiyle izleyecekler. Etkinliğin son gününde ise Anadolu rock’ın güçlü temsilcisi Kıraç sevilen şarkılarıyla bir müzik resitali verecek.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer düzenlenecek çocuk festivaline ilişkin şu görüşlere yer verdi. “Tüm dünyayı uzun süre etkisi altına alan pandemi sürecinin ardından bu yaz Aksaraylı hemşerilerimiz için dolu dolu geçirecekleri bir yaz dönemi için Kültür Müdürlüğümüz aracılığı ile birçok etkinlik gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Okulların açılmasına kısa bir süre kala geleceğimiz olan çocuklarımız içinde bir festival düzenliyoruz. Çocuklarımızın doyasıya eğlenebilecekleri Festivalimize tüm çocuklarımızı bekliyor ve herkesi festivalimize davet ediyorum.” 


MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.