AKSARAY BELEDİYESİ BULAŞICI HASTALIKLARA KARŞI TEDBİR ALMAYA DEVAM EDİYOR

HABER 11.03.2020 16:43:00
AKSARAY BELEDİYESİ BULAŞICI HASTALIKLARA KARŞI TEDBİR ALMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR


Aksaray Belediyesi vatandaşların toplu olarak kullandıkları alanlarda ve toplu ulaşım araçlarında bulaşıcı hastalıklara karşı tedbir almaya devam ediyor.

Halk sağlığını korumak ve bulaşıcı hastalıkların önüne geçmek için dezenfeksiyon çalışmalarını artıran Aksaray Belediyesi ekipleri, daha önce şehir içi ulaşımı sağlamak için kullanılan toplu taşıma araçlarında ve toplu kullanım alanlarında ilaçlama çalışması yapmıştı. Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları doğrultusunda vatandaşlara hijyenik bir ortam sunma gayreti içerisinde çalışan Aksaray Belediyesi ekipleri, son olarak okul servislerinde ve işçi servislerinde ilaçlama çalışması başlattı.

    Şehirlerarası Otobüs Terminali arkasında bulunan otoparkta başlatılan ilaçlama çalışmasında yaklaşık 223 aracın ilaçlandığı bilgisi yetkililerce bildirilirken şehir içi ulaşımda öğrenci servisi ve işçi servisi olarak kullanılan tüm araçların dezenfekte edileceği bilgisi paylaşıldı.

    İnsan sağlığına zararlı tüm bakteri ve virüslerin yayılmasını engellemek için başlatılan çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer; ‘’Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Halkımıza temiz ve hijyenik ortamlar sunabilmek için büyük titizlik gösteriyoruz. Öğrenci servislerinde ve işçi servislerinde yaptığımız kapsamlı dezenfeksiyon çalışması ile öğrencilerimizin ve işçilerimizin sağlığını olumsuz yönde etkileyecek virüs ve bakterilerin yayılmasını önleyeceğiz’’ Dedi


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2418,54% -0,46
  • Ç. ALTIN

    3987,48% -0,76

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.