Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen ücretsiz kuaför hizmeti, emeklilerden büyük ilgi görüyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in öncülüğünde başlatılan hizmet, sosyal belediyeciliğin örnek projelerinden biri olarak dikkat çekiyor.
Hijyenik ve Konforlu Hizmet
Aksaray Belediyesi Berber Salonu, Emekli Dinlenme Evi bahçesinde hizmet vererek emeklilerin saç kesimi ve bakım ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılıyor. Haftanın her günü açık olan berber salonu, talepler doğrultusunda cumartesi günleri de hizmet verebiliyor.
Başkan Dinçer, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Aksaray Belediyesi olarak her kesime hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla emeklilerimizin hayatını kolaylaştırmak adına Emekli Dinlenme Evi bahçesinde ücretsiz kuaför hizmeti sağlıyoruz. Esnaf ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın bu hizmetten memnuniyet duyduklarını görmek bizleri mutlu ediyor.”
Mobil Kuaför Hizmeti de Devam Ediyor
Başkan Dinçer, daha önce başlatılan Mobil Kuaför hizmetinin de devam ettiğini belirterek, evinden çıkamayan yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlara kuaför hizmetinin evlerinde sunulduğunu ifade etti.
Son olarak Aksaray Belediyesi'nin sosyal projelerle vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğini vurgulayan Başkan Dinçer, belediyecilik anlayışlarının merkezinde vatandaş memnuniyetinin yer aldığını belirtti
10481,13%0,57
36,59% 0,10
39,93% 0,79
3426,56% 0,94
5558,63% 0,48
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.