AKSARAY BELEDİYESİ BAYRAM BOYUNCA MÜZİK ZİYAFETİ SUNUYOR

Aksaray Belediyesi Kurban Bayramı boyunca müzik kutusuna dönüştürdüğü araç ile şehrin cadde ve sokaklarını gezip Aksaraylılara canlı müzik keyfi yaşattı

HABER 2.08.2020 12:34:00
AKSARAY BELEDİYESİ BAYRAM BOYUNCA MÜZİK ZİYAFETİ SUNUYOR

Aksaray Belediyesi Kurban Bayramında vatandaşlara müzik şöleni sunmak için bir aracı müzik kutusuna dönüştürdü. Aksaray Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğünce canlı müzik kutusuna dönüşen araç, Aksaray’ın mahallelerini gezerek vatandaşlara eğlenceli dakikalar yaşattı. Müzik Kutusu aracına eşlik eden bir başka araçta ise çocuklara ve vatandaşlara çeşitli ikramlıklar ve sürpriz hediyeler dağıttı. Sunulan hizmet, çocuktan yaşlısına kadar her yaş grubunun gönlünü fethetti.

 

Evlerinin balkonlarına çıkan bazı vatandaşlar, etkinliği cep telefonlarıyla kaydetti. Bazı vatandaşlar ise şarkılara tempo tuttu.

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Canlı Müzik kutusu aracının Kurban Bayramı boyunca Aksaray’ın cadde ve sokakların müzik ziyafeti sunacağını belirtti. Başkan Dinçer, Müzik kutusu aracının yoğun ilgi gördüğünü sözlerine ekleyerek “Ramazan Bayramında sokağa çıkma kısıtlaması sırasında benzer bir uygulama yapmış, mahalle mahalle dolaşarak Aksaraylı hemşerilerimize müzik ziyafeti sunmuştuk. Bu hizmetimiz çok beğenildi. Bu bayram da canlı müzik aracımız cadde ve sokaklarımızda dolaşarak vatandaşlarımızın bayram sevincine ortak oldu.

 

Kurban Bayramında sokağa çıkma kısıtlaması yok ancak bazı vatandaşlarımız tedbirli davranarak zorunlu olmadıkça dışarı çıkmıyorlar. Bizlerde her zaman vatandaşlarımızı uyarıyoruz. ‘Hiçbir virüs bizim tedbirlerimizden güçlü değildir’ diyoruz. Hijyene dikkat etmelerini, sosyal mesafe kuralları ve maske kullanmaları konusunda hassas davranmalarını tavsiye ediyoruz” dedi

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

  • BIST 100

    10659,83%0,89
  • DOLAR

    42,33% 0,21
  • EURO

    49,14% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5550,39% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9211,41% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.