AKSARAY BELEDİYESİ 26 NOKTAYA 50 ADET SIVI EL DEZENFEKTAN CİHAZI YERLEŞTİRDİ

HABER 24.03.2020 13:37:00
AKSARAY BELEDİYESİ 26 NOKTAYA 50 ADET SIVI EL DEZENFEKTAN CİHAZI YERLEŞTİRDİ

Aksaray Belediyesi, dünya genelinde etkisini gösteren korona virüs (COVID-19) sebebi ile vatandaşlara yönelik hijyen önlemlerini almaya devam ediyor.

Korona virüs salgınının olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak için şehrin birçok noktasında dezenfeksiyon çalışmaları yürüten Aksaray Belediyesi, Belediye girişlerine, 15 Temmuz Milli İrade Meydanına, Ulu Cami önüne, AVM önlerine ve Otogar gibi vatandaşların yoğun olarak kullandığı 26 noktaya toplam 50 adet sıvı el dezenfektan cihazı yerleştirdi.

Yerleştirilen sıvı el dezenfeksiyon cihazlarından vatandaşlar bireysel olarak virüsten korunmak için ellerini dezenfekte etme imkânı bulabilecekler. Virüsün etkilerini en aza indirmek için aralıksız tedbir çalışması yapan Aksaray Belediyesi’nin yeni uygulaması vatandaşlar tarafından takdir ile karşılandı.

Virüsün ortaya çıkması ile birlikte harekete geçen Aksaray Belediyesi ekipleri, yerleştirdiği sıvı el dezenfektan cihazlarını vatandaşların kullanmasını engelleyecek durumların ortaya çıkmaması için sürekli takip edeceğini bildirdi. Ekipler cihazlarda sıvı dezenfektanın bitmesi durumunda belirli periyotlarda dolduracaklarını duyurdular


TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,49% -0,15
  • EURO

    34,89% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2437,17% 0,59
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.