AKSARAY BELEDİYESİ 15 FARKLI UYGULAMA İLE İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ASIL AMACIMIZ GÖNÜLLERE DOKUNMAK’’

HABER 15.11.2022 17:11:00
AKSARAY BELEDİYESİ 15 FARKLI UYGULAMA İLE İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA


Aksaray Belediyesi sosyo-ekonomik açıdan desteğe ihtiyaç duyan ailelerin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmalarını sağlamak için sosyal hizmetlerine aralıksız devam ediyor. 

 Toplumun her kesiminin ihtiyaçlarına yönelik projeler hayata geçiren Aksaray Belediyesi gelir seviyesi düşük, engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara sunduğu hizmetlerle örnek bir sosyal belediyecilik anlayışı sergiliyor. 

Sosyal belediyeciliğin gerekliliklerini yerine getirerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımlarını sürdüren Aksaray Belediyesi 15 farklı uygulama ile vatandaşların zor günlerinde yanında oluyor. Yılın her gününde 7/24 esasına bağlı olarak hizmet veren Belediye ekipleri; huzurlu yaşam aracı, Bebek Taksi uygulaması, evde bakım hizmetleri ile evde sağlık, barınma hizmeti, engelli yaşam aracı, ücretsiz kuaför hizmetleri, giysi otobüsü uygulaması, gıda paketi dağıtımı, çölyak ve trozinemi hastalarına glutensiz gıda temini, sıcak yemek hizmeti, çorba evleri projesi, yeni doğan bebek seti, un dağıtma etkinliği, hasta bakım seti ve cenaze hizmetleri gibi uygulamalarla vatandaşlara desteğini sürdürüyor. 

Yaklaşan kış günleri öncesinde sosyal hizmetlerin artırılarak devam ettirildiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaptığı açıklamada Belediyeciliğin sadece altyapı ve üstyapıdan ibaret olmadığını belirtti. Başkan Dinçer, açıklamalarının devamında asıl olanın gönüllere dokunmak olduğunu söyledi. 


ATSO BAŞKANI KOÇAŞ YANGIN MEYDANA GELEN FABRİKAYI ZİYARET EDEREK BİLGİ ALDI

AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu yangın çıkan atık yağ geri dönüşüm fabrikasında incelemelerde bulundu

Adana’da ”Sıfır Atık Projesi” Çeviçelle Ödül Töreni Düzenlendi

Aksaray’da sağanak yağış

ÇOCUKLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ŞEKİLLENİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.