Aksaray Belediye Başkanı yeni şafaktan Fatma Çeliğin takipçileriyle buluştu

HABER 7.04.2020 18:33:00
Aksaray Belediye Başkanı yeni şafaktan Fatma Çeliğin  takipçileriyle  buluştu

Aksaray Belediye başkanı Evren dinçer bugün saat 16 da Yeni şafak tan Fatma Çeliğin instegram  hesabındaki takipçilerinin izlediği sayfaya konuk oldu ve  sorularına cevap verdi.  
Aksaray ilinde Corona virüsle ilgili çalışmaların konu alındığı canlı yayında sorulara Evren Dinçer sıcağı sıcağına cevap verdi  Aksaray İlinde Türkiye ortalamasının altında yer alan Aksaray şanslı illerden birisi diyen Dinçer Hasta sayısının 5 te kaldığını onlarında giderek iyileşmesi bize oldukça moral vermiştir dedi 

Aksaray Valisi Ali Mantının Başkanlığında kurulan pandemi  kurulumuz oldukça başarılı önlemler alıyorlar Bizde Aksaray Belediyesi olarak dezenfekte faaliyetlerimizi süratle yaparak virüsün yayılmasını önlemeye çalıştık. 
Aksaray Halkı sokağa çıkma yasağında zorlanıyor diyen Dinçer herkesin çok dikkatli olması gereken süreçten geçiyoruz  20 yaş altı gençlerimiz için bizde çeşitli yarışmalar düzenleyerek hoşça vakit geçirmelerini sağlamaya çalışıyoruz diyen Evren Dinçer’e Fatma Çelik Bizde katılabilecek miyiz başkanım diye takıldı, Evren Dinçer’ de Dijital ortama girince sınır olmuyor katılan herkes yarışmalara dahil olabilir sizde katılabilirsiniz tabiki dedi. 

Gençlere  KİTAP TAVSİYESİ  verebilirmisiniz sorusuna siyasaetin gereği  okumaları için okumadıkları bir kitap okumalarını tavsiye ediyorum dyerek kitap ismi vermekten kaçındı .
 Sosyal Medya hesabınızı siz mi yürütüyorsunuz sorusuna çok iyi bir ekibimiz var profesyonel bir şekilde yürütülüyor bazen bende kontrol ediyorum diyen Dinçer Tüm Belediye personelimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum Kültürel faaliyetler ve kurslar virüs dolaysıyla kapalı ancak su büyük ihtiyaç herkesin evde olduğu bir dönemde başarılı bir ekip çalışması yapıyoruz dedi (bağımsız Medya)


AKSARAY BELEDİYESİ DERE VE GÖLETLERDE ERKEN LARVA MÜCADELESİ BAŞLATTI

AKSARAY BİLİM FESTİVALİ 7-8-9 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA KAPILARINI ZİYARETÇİLERE AÇIYOR

TERÖR VE GÜVENLİK UZMANI COŞKUN BAŞBUĞ, TÜRKİYE YÜZYILI VE ÜLKEMİZ ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLARI ANLATACAK

AKSARAYLI GENÇLER ŞEHİTLER MÜZESİNDE DUYGUSAL ANLAR YAŞIYOR

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ, TURİZMİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

SOSYAL KONUT PROJESİ İSTİKLAL MAHALLESİNDE HIZLA İLERLİYOR

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ YANGIN MEYDANA GELEN FABRİKAYI ZİYARET EDEREK BİLGİ ALDI

  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,08
  • EURO

    34,76% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2401,26% -0,32
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.