AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI KURMAYLARIYLA 2019 YILINI DEĞERLENDİRDİ

HABER 29.12.2019 22:52:00
AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI KURMAYLARIYLA 2019 YILINI DEĞERLENDİRDİ

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer Seçime girdiği 31 Mart 2019 yerel seçimlerde  AK Parti 45.253 OYLARIN %40,47 'sini alarak kazanmış seçimlerde akılcı ve yapılabilir 22 proje sunarak vaadlerde bulunmuştu. İlk etapta sayısı az bulunan seçim vaatlerinin diğer adaylara göre daha tutarlı olması seçimde başarıyı getirmişti. 

 

Kısa zamanda otoriteyi ele alan Evren Dinçer bakanlıkta elde ettiği tecrübeyle her kafadan çıkan sese değil tarafları dinleyerek kendi iradesiyle kararlar alması personel üzerinde ciddi yansımaları oldu. Kararlı duruşuyla iş bilmeyenlerin oyuncağı olmayan Dinçer kısa bir süre sonra Vadettiklerini yerine getirmeye başladı küçük dokunuşlar sayesinde şehrin akışına yön verdi, tüm harcamaları pür dikkat kendi elleriyle takip etti, yanlışa düşmemek üzerine kurguladığı sistem üzerinden gerekli personel görev yerlerini belirledi ekip arkadaşlarını oluşturdu. 

 

 

Özellikle yol yapımında konusunda sıcak Asvalt ile tanıştırdı daha kullanışlı daha kalıcı pahalı olmasına rağmen geleceği kuşattı cadde cadde sokak sokak bu işi kavradığını hürriyet mahallesinden giden sağlık köyü yolunda ispatladı. Orası geleceğin yerleşim merkezi olacak şimdi 950 kişilik Toki yerleşim merkezinin orada olması Evren Dinçer tarafından değişime uğrayan geleceğin semti olacak çünki bu güne kadar memiş Akın tarafından dağıtılan arsalar dahil ilgi gösteren olmamıştı. Evren Dinçer sayesinde bölge değer kazanacak çünki sanayi sitesi taşındıktan sonra en ihtiyaç duyulacak konut Bölgesi  burası olacaktı, geleceği görebildiği için Esnaf odaları biri ile protokol yaparak çalışmaları mecliste onaylatmıştı. 

 

Kısa zamanda yeniliklerle tanışan ancak vaadlerini unutmayan Dinçer Ahiler Ajansından kopardığı  bisiklet projesi yakında kurulacak böylece  Bisiklet park ile tanıştırmış oldu

 

Evren Dinçer 10 aylık görev süresi içerisinde en çok makas şehir giriş projesi kafasını yoruyor bunun içinde Aksaray Dostu olan 

 Kara Yolları Bölge Müdürü Salih Cengiz'i makamında ziyaret etti. 

 

Şehrin eski hüviyeti olan adının Yeşil Aksaray olabilmesi için Orman Bölge Müdürü Cafer Bal'ı ziyaret etti  velhasıl süresi içerisinde Ankara'dan Konya’dan gidilmesi gereken her yeri dolaştı. Yapılan dolu dolu hizmetleri değerlendirmek ve onlara değer verdiğini yansıtmak için ekibiyle bir araya gelen Evren Dinçer sosyal medya hesabından şunları yazdı. 

 

"Belediye Başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz ile birlikte, 2019 yılı değerlendirme ve 2020 yılı planlama ve koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik. Aksarayımızın sorunları ve önümüzdeki yıl içerisinde yapılacak çalışmalarımızı masaya yatırdık. Aksaray’ımız için canla başla çalışmaya devam edeceğiz." dedi

 

EVREN DİNÇER kimdir. 

1981 yılında Aksaray'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Aksaray'da tamamladı. 2004 yılında Aksaray İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu. Gazi Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi alanında yüksek lisans yapan Dinçer, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde doktoraya devam etmektedir. 2006 yılında Devlet Personel Başkanlığı'nda personel uzman yardımcısı olarak göreve başladı. 2015-2016 yılında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında, 2016-2018 yılları arasında ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda personel dairesi başkanlıklarında bulundu. Dinçer, evli ve İngilizce bilmektedir.(bağımsız Medya)


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.