AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER’E ESNAFLARA YÖNELİK DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Aksaray belediyesi esnafın yanında olmasının memnuniyet verici olduğunu dile getiren Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar odası başkan vekili Dede Özkaraca Son yılların en büyük küresel sağlık sorunu olan

HABER 9.02.2021 20:50:00
AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER’E  ESNAFLARA YÖNELİK DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 Covid-19 salgını sebebiyle zor durumda olan esnaflarımıza yapılan desteklerden dolayı Aksaray belediye Başkanımız Evren Dinçer’e Teşekkür ediyoruz dedi
     Özkaraca yaptığı açıklamada; bilindiği üzere Aksaray  Belediye Başkanı Evren Dinçer, geçtiğimiz günlerde esnaflara yönelik açıkladığı destek paketinin kapsamını genişletti. Son yılların en büyük küresel sağlık sorunu olan Covid-19 salgını sürecinde halk sağlığını korumak adına birçok çalışmaya imza atan Belediye Başkanı Evren Dinçer, salgının vatandaşlar üzerinde oluşturduğu ekonomik olumsuzlukların önüne geçmek için esnaflara yönelik başlattığı desteklerin kapsamını artırarak sürdürüyor dedi.
       Özkaraca; Belediye Başkanımız sayın  Evren Dinçer Panda mi sürecinden ekonomik olarak olumsuz yönde etkilenen esnaflarımıza  yönelik verilecek  destek paketiyle faaliyetlerine bir süre ara verilen kahvehane, kıraathane, çay ocağı, okul kantini, kafe ve kafeterya gibi işletme sahiplerine Bin’ er TL nakdi destek sağlamıştır.
       Yine aynı şekilde Esnaflarımıza yönelik bu destek paketinin kapsamını biraz daha genişleterek. Esnaflarımızın sıkıntılarını bir nebze olsun rahatlatmak adına ek destek paketi ile berber,-kuaför, internetkafe, hamam, halı saha, spor ve fitness salonu işletmecisi esnaflarımıza Bin’ er TL nakdi destek sağlamıştır.
      Desteklerine bir yenisini daha ekleyen Aksaray Belediye başkanımız Evren Dinçer Esnaflarımızın mağduriyetinin giderilmesi için “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kapatılmasa dahi kurum kiracısı olan işyerlerinde kira indirimi yapma yetkisini verdi. Bu kapsamda tüm kiracılarımıza, Pazarcılara, Hal esnafına ve Halk otobüsü ve Taksi duraklarına hangi işi yaptığına bakmaksızın 5 ay süre ile yaklaşık 4.000.000 TL tutarında tahsis ücreti ve kira indirimi uygulanacağını ayrıca 2021 yılında kira artışı yapılmayacağını açıklamıştır.
Esnafın yanında olan ve desteklerini esirgemeyen Aksaray Belediye Başkanı Sayın Evren Dinçer‘e Esnaflarımız adına teşekkür ediyoruz dedi.

 


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.