Aksaray AKHAS Derneğinde görev değişikliği yapıldı

HABER 15.06.2020 14:20:00
Aksaray AKHAS Derneğinde görev değişikliği yapıldı

Aksaray Hava Sporları Derneğinin kurulumundan bugüne kadar gecesini gündüzüne katarak çalışmasını sürdüren ve Aksaray’ın tanıtımına büyük katkı sağlayan eski Ticaret Odası Başkanı, Siyasetçi, Gazeteci Yazar Rasim Gül’ün aday olmadığı kongrede Türkiye Hava Sporları İl Temsilcisi Milli Paraşütçü ve Aksaray’ı uluslararası platformda layıkıyla temsil eden ve AKHAS Derneği kurucu üyesi olan Abdullah Kahraman, tek liste olarak girdiği seçimde AKHAS Derneğine Başkan seçildi.

İKİ BAŞKANIN BULUŞMASI
Yeni Başkan ve eski Başkan tarafından yapılan programla Rasim Gül ve Abdullah Kahraman, Aksaray İnternet Gazetecileri ile bir araya geldiler. Kurulduğu günden bu güne kadar yapılan çalışmaları ve uluslararası müsabakaların geleceğinin konuşulduğu programda özellikle bu yıl tüm dünyayı olumsuz bir şekilde etkileyen Covid 19 koronavirüsünün yapılacak etkinlikleri ve müsabakalar da etkilediğinin altı çizildi. Rasim Gül ve Abdullah Kahraman konuşmalarında kurulduğu günden bugüne kadar AKHAS derneğinin çalışmalarını ve çekilen sıkıntıları dile getirdiler.


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,15
  • EURO

    34,88% 0,63
  • GRAM ALTIN

    2430,64% -0,07
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.