Aksaray Özel Halk Otobüsçülerinden Protesto

21.10.2018 11:04:51
Aksaray Özel Halk Otobüsçülerinden Protesto

Aksaray Özel Halk Otobüs sahipleri Yeni Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi hattının ihaleye verileceği haberini alınca,yapılacak olan ihaleyi  Aksaray Belediyesi önünde protesto ettiler.

Yaklaşık 50 minibüsçünün katıldığı protestoda,kalabalık grup  Aksaray Belediyesi önüne gelerek Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile görüşmek istedi.

Belediye Başkanı ile görüştürülmediklerini iddia eden minibüsçüler Belediye önünde yaptıkları açıklamada,"Aksaray Belediye Başkanımızın destekleriyle 147 Özel Halk Otobüsü alındı.Bizler hala ödemelerimizi yapıyoruz. Belediyemizin Yeni hastaneye 30 araçlık ihale açmasına anlam veremedik.Başkan Yazgı bizlerin yanında olduğunu,bizlere destek vereceği sözünü vermişti,ama şu an Başkanla görüşemiyoruz.Bizler aldığımız otobüslerin kredi taksitlerini ödemede zorlanırken,yeni ihale açılmasına anlam veremiyoruz"dediler.

 

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.