Aksaray?da et entegre tesisinde belirlenemeyen nedenle çıkan yangında, 6 işçi dumandan etkilendi. İtfaiye ekiplerinin 3 saatlik çalışması sonucunda alevler kontrol altına alındı. Aksaray Valisi Ali Mantı Olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.
Olay, saat 13.00 sıralarında Aksaray Organize Sanayi Bölgesi?nde sucuk ve et üreten entegre tesiste meydana geldi. Henüz belirlenemeyen nedenle tesiste yangın çıktı. Alevler bir anda tesisi sararken, olay sırasında yemekhanede olan işçiler yangını fark edip, itfaiyeye haber verdi. Tesise Aksaray Belediyesi ile ilçe ve belde belediyelerinin itfaiye ekipleri, UMKE ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale etmek isteyen 6 işçi dumandan etkilendi. İşçilerden 4?üne olay yerinde bekletilen ambulanslarda müdahale edildi, 2?si ise hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekipleri, tesisi saran alevleri söndürmek için çaba sarf etti. Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren müdahalesi sonucu söndürüldü.
Aksaray Valisi Ali Mantı, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Aksaray OSB Müdürü Ayhan Ermiş, İyi parti Belediye Başkan adayı Özhan Türemiş ve İyi Parti meclis adayları olay yerine gelerek fabrika sahibi iş adamı Ahmet Koçaş?a geçmiş olsun dileklerinde bulunup olay hakkında bilgi aldılar. Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.
ŞEHİTLER MÜZESİ RAMAZAN BAYRAMI’NDA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
BAŞKAN AKTÜRK’TEN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI
AKSARAY BAROSU BASIN AÇIKLAMASI 5 Nisan Avukatlar Günü
Rektör Arıbaş: Anadolu Ajansı 105 Yıldır Hakikatin Sesi
AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK ADIM
MEDAŞ BİNASININ YIKIMI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
MHP AKSARAY KAÇEP 2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ MESAJI