Aksaray Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Yeşildal.Dan Kınama

24.11.2018 23:16:01
Aksaray Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı  Yeşildal.Dan Kınama

Geçtiğimiz günlerde Aksaray Merkez Kireçlik yolunda 15 yaşındaki bir erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu sırada polis tarafından suç üstü yakalanan Zanlı Cuma S. (42) isimli şahısın pazarcılık yaptığını ifade etmesi üzerine.

Aksaray manavlar balıkçılar odası Başkanı Kuddusi Yeşildal yazılı bir açıklama yaptı. Yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi.

On beş yaşındaki çocuğa kireçlik atış poligonunda cinsel istismarda bulunan (c . S. ) isimli şahıs pazarcı olduğunu beyan etmiştir. Pazarcıların yükselen değerini düşürmeye çalışan bu şahsın manavlar ve pazarcılar odasına kayıtlı üyesi değildir. Adı geçen kişiyi şahsım ve bütün pazarcı esnafı adına şiddetle kınıyoruz??.

Uşak Tekstil Geri Dönüşümünde Dünya Birincisi Oldu!

AKSARAY'A YATIRIMA DEVAM EDİYORUZ

BAŞKAN DİNÇER’DEN MİNİKLERE BAYRAM HEDİYESİ

AKSARAY BELEDİYESİ LİSELER ARASI 2. TİYATRO YARIŞMASI FİNALE DOĞRU

OLİMPİYAT ŞAMPİYONU YUSUF DİKEÇ VE BAŞKAN DİNÇER AYNI HEDEFTE BULUŞTU

Aksaray’da Kaçakçılığa Geçit Yok: 7 Operasyonda Çok Sayıda Kaçak Ürün Ele Geçirildi

Dünya Biyologlar Günü ASÜ’de etkinliklerle kutlandı

  • BIST 100

    9266,09%-1,36
  • DOLAR

    38,13% 0,12
  • EURO

    43,59% 1,55
  • GRAM ALTIN

    4093,74% 3,51
  • Ç. ALTIN

    6581,31% 3,38

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.