Aksaray Hosting Firmaları

Aksaray Hosting Firmaları

Aksaray Merkezde Bulunan Ve Her Zaman Sizlerin Yanında Olan Hosting Bayimiz Aksarayda Kişisel Ve Kurumsal Hizmet Vermektedir.Sınırlı Yada Sınırsız Sayıda Nerdeyse Maliyetine Hosting Alabilirsiniz.Sizlere Bir Telefon Kadar Yakınız.

Aksaray web site tasarım ve web site yapımcıları olarak yaptığımız web sayfaları dinamik web sayfalarıdır. Dinamik web sayfalarınızn yönetici panelleri vardır. Yönetici paneline giriş yapılıp her an güncellenebilir. Anlık olarak duyurular, sayfalar, videolar, resim albümleri vs yüklenir ve anında yayına girer. Aksaray Web tasarım yaptığımız web tasarımlarında isteğe bağlı olarak responsive (duyarlı) mobil cihazlara da duyarlı ve çok kullanışlı sistemler üretiyoruz. Mobil cihazlardan giriş yapıldığında sistem cihazınızı tanıyıp mobil siteye yönlendiriyor. Mobil versiyondan bilgisayar görünümüne geçebiliyorsunuz sistem sizi daha kolay kullanmanız için mobil sürüme geçmenizi öneriyor. Aksaray web site yapımcıları olarak yaptığımız web yazılımlarında mobil site ve normal site yönetim panelleri tekdir. Yönetim panelinden güncelleme yapıldığında hem normal siteniz güncellenir hem de mobil siteniz güncellenmiş olur. Böylece zamandan tasarruf etmiş olursunuz. Aksaray Website yaptır sitelerini bize yaptıran müşterilerinden hosting ve domain ücreti talep etmemekte ve bir yıllık hosting domain ücretlerini kendisi ödemekte ve bir yıl boyunca herhangi bir ücret talep etmemekte sınırsız destek vermektedir. Yaptığımız web sitelerinde site güncellemleri müşteri tarafından yapılmakta ve kullanıcı dostu tamamen Türkçe yönetim paneliyle sitenizi kimseye ihtiyaç duymadan rahatlıkla güncelleyebileceksiniz.

Aksaray Web Tasarım

Tel: 0541 770 67 68

Meil:bilgi@aksaraywebtasarim.net

Web Master  Mahmut Şen



  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    37,98% 0,28
  • GRAM ALTIN

    2829,83% 0,98
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.