Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Uyardı

24.01.2018 10:31:24
Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Uyardı
Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkan vekili Dede Özkaraca Basit usule tabi esnaflara 700 TL cezaya maruz kalmamaları konusunda uyarıda bulundu
[caption id="attachment_3131" align="alignright" width="300"]Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Uyardı Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Uyardı[/caption]
Özkaraca yaptığı açıklamada Vergi usul Kanununda yapılan değişiklik nedeniyle Basit usul muhasebe işlemleri 01.01.2018 tarihinden sonra e-defter programı kullanılarak yapılacağından fatura ve fişlerinizi üçer aylık dönemler halinde eksiksiz olarak gecikmeye mahal vermeden getirmeniz gerekmektedir. Gecikme söz konusu olduğunda yasa gereği vergi dairesi 700 TL ceza tahakkuk ettirecektir. Bu ay içerisinde ( Ocak ) evraklarını getirmeyen esnaflarımıza önemle duyurulur 1-2-3. ayın evrakları Nisan ayında 4-5-6. ayın evraklarını Temmuz ayında 7-8-9. ayın evraklarını Ekim ayında 10-11-12. ayın evraklarını Ocak ayında   Basit usul vergi mükellefi olan esnaflarımızın Yukarıda belirtilen tarihlere dikkat etmeleri gerekmektedir dedi.  

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

  • BIST 100

    10698,67%0,01
  • DOLAR

    42,34% 0,08
  • EURO

    49,14% 0,16
  • GRAM ALTIN

    5537,43% 0,76
  • Ç. ALTIN

    9198,84% 0,10

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.