Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Uyardı

24.01.2018 10:31:24
Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Uyardı
Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkan vekili Dede Özkaraca Basit usule tabi esnaflara 700 TL cezaya maruz kalmamaları konusunda uyarıda bulundu
[caption id="attachment_3131" align="alignright" width="300"]Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Uyardı Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Uyardı[/caption]
Özkaraca yaptığı açıklamada Vergi usul Kanununda yapılan değişiklik nedeniyle Basit usul muhasebe işlemleri 01.01.2018 tarihinden sonra e-defter programı kullanılarak yapılacağından fatura ve fişlerinizi üçer aylık dönemler halinde eksiksiz olarak gecikmeye mahal vermeden getirmeniz gerekmektedir. Gecikme söz konusu olduğunda yasa gereği vergi dairesi 700 TL ceza tahakkuk ettirecektir. Bu ay içerisinde ( Ocak ) evraklarını getirmeyen esnaflarımıza önemle duyurulur 1-2-3. ayın evrakları Nisan ayında 4-5-6. ayın evraklarını Temmuz ayında 7-8-9. ayın evraklarını Ekim ayında 10-11-12. ayın evraklarını Ocak ayında   Basit usul vergi mükellefi olan esnaflarımızın Yukarıda belirtilen tarihlere dikkat etmeleri gerekmektedir dedi.  

İzmir'deki Orman Yangınında Şehit Olan Dozer Operatörü İbrahim Demir’e Veda Töreni

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Çeşme’deki Orman Yangınına Destek

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.