Aksaray Da Bayramlaşmaya gitti canından oldu

16.06.2018 12:34:28
Aksaray Da  Bayramlaşmaya gitti canından oldu

Olay Aksaray/Ortaköy ilçesi Fatih Mahallesi Sevinçler Sokak no:4 sayılı yerde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre dedesi Feyzullah Şahin?inin ikametine bayramlaşmak için giden Ekrem Şahin ve ailesi dedesinin ikametinde amcası Sinan Şahin ile nedeni henüz belirlenemeyen sebepten aralarında tartışma çıkar. Tartışma esnasında Dede Feyzullah Şahin yan odada bulunan kendisine ait ruhsatsız pompalı tüfeği alarak içerisine fişek doldurarak dolu av tüfeği oğlu Sinan Şahin?ine verir. Babasından tüfeği alan Sinan Şahin tartıştığı yeğeni Ekrem Şahin?ine peş peşe 3 el ateş ederek yaralar bu esnada olay yerine gelen polis ekipleri yaralı Ekrem Şahin?ine 112 sağlık ekiplerini çağırdı. Suç unsuru ruhsatsız pompalı tüfek, olaya karıştığı ve azmettirici olduğu iddia edilen dede Feyzullah Şahin ile öz yeğenini vuran amca Sinan Şahin gözaltına alındı. 112 sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı Ekrem Şahin ambulans ile Ortaköy devlet hastanesine sevk edildi. Ortaköy Devlet Hastanesinde ilk müdahalenin ardından yaralı Ekrem Şahin Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ameliyata alınan yaralı Ekrem Şahin doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Suç unsuru ruhsatsız pompalı tüfeğin sahibi olan, olaya karıştığı ve azmettirici olduğu iddia edilen dede Feyzullah Şahin ile öz yeğenini vuran amca Sinan Şahin polis tarafından sorgulanmak üzere Aksaray Emniyet müdürlüğüne getirildi. Olay ile ilgili soruşturma polis tarafından derinleştirilerek sürmekte.

Kaynak:ilkhavadisgazetesi.com


TOBB 80. GENEL KURULUNDA ATSO BAŞKANI KOÇAŞ’A HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKETİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VERDİ

TAPDUK EMRE KİTAP KONAĞI SINAV KAYGISI VE YÖNETİMİ KONULU SÖYLEŞİ PROGRAMINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

SAMSUNG, KİA VE HYUNDAİ’NİN ÜRETİM MERKEZİ HWASEONG İLE AKSARAY ARASINDA KARDEŞ ŞEHİR PROTOKOLÜ İMZALANDI

IHLARA VADİSİ CAM TERAS VE KAFETERYA PROJESİNDE PEYZAJ ÇALIŞMASI YAPILIYOR

200 YIILIK OSMANLI DÖNEMİ ESERİ KARASU KÖPRÜSÜ RESTORE EDİLEREK AKSARAY KÜLTÜR MİRASINA KAZANDIRILIYOR

AKSARAY BELEDİYESPOR U – 15 TAKIMI KÜÇÜK KIZLAR TÜRKİYE HENTBOL ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE 2. OLDU

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ ÖDEMELERİ DEVAM EDİYOR SON ÖDEME TARİHİ 31 MAYIS

  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,16% 0,01
  • EURO

    35,05% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2465,19% -0,09
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.