Aksaray Belediyesin Ögretmenlere Özel Yeşilçam Konseri Verdi

1.12.2017 14:22:50
Aksaray Belediyesin Ögretmenlere Özel Yeşilçam Konseri Verdi

Aksaray Belediyesi Müzik Topluluğu, Öğretmenler Gününe özel?Yeşilçam Şarkılarından´ oluşan bir konser düzenledi. Konser dinleyenlere hem nostalji yaşattı hem de büyüledi.

[caption id="attachment_1802" align="alignnone" width="606"]ögretmenler gününe özel konser ögretmenler gününe özel konser[/caption]

Aksaray Kültür Merkezinde gerçekleşen solistliğini Gönül Onar´ın yaptığı Kanun´da Yaşar Musaoğlu, Klarnet´te Ayhan Polatoğlu, Kemençede Ayşe Erdal, Piyanoda Erman Karakaya ve Ritimde Mustafa Nayke ve Furkan Varol´dan oluşan Aksaray Belediyesi Müzik Topluluğu, Yeşilçam filmlerinin unutulmaz müziklerini seslendirdi.

Konsere; Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı, Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Günaydın, sivil toplum örgüt temsilcileri ve öğretmenler katıldı

Konserde, Türk Sinemasına damga vuran Yeşilçam müziklerinin en seçkinleri eserleri Solist Gönül Onar tarafından seslendirilirken öğretmenler, şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettiler. Salonu dolduran öğretmenler kendileri mest eden konser sonunda sanatçıları ayakta alkışladılar. 

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, gecenin sonunda kürsüye çıkarak sanatçıları tebrik etti. Öğretmenlere yönelik bu tür organizasyonların devam edeceği açıkladı.   

 

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,48% 0,24
  • EURO

    34,77% 0,59
  • GRAM ALTIN

    2436,96% -0,05
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.