AKSARAY BELEDİYESİ BAYRAM SÜRESİNCE VATANDAŞA HİZMET VERECEK

17.08.2018 11:25:46
AKSARAY BELEDİYESİ BAYRAM SÜRESİNCE VATANDAŞA HİZMET VERECEK

BAŞKAN YAZGI ? HALKIMIZIN KURBAN BAYRAMINI RAHAT VE HUZURLU BİR ŞEKİLDE GEÇİRMELERİNİ SAĞLAMAK İÇİN GEREKLİ TÜM TEDBİRLERİ ALDIK?

Vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde bayram yaşamalarını sağlamaya çalışan belediye yetkilileri, belediyedeki bazı birimlerin bayram süresince 24 saat kesintisiz hizmet vereceğini bildirdi.

Su arıza, cenaze, ulaşım ve zabıta ekipleri bayram öncesi ve bayram sırasında vatandaşlardan gelen şikâyet ve istekleri değerlendirerek anında çözüme kavuşturacaklar.

Zabıta ekipleri, halkın rahat alış veriş yapması için çarşı merkezinde tedbir alacak. Ayrıca mezarlıkta duygu sömürüsü yaparak vatandaşlardan para talep etmeye çalışan dilenci ve sahte hocalara fırsat vermeyecekler.

Bayramda kaçan firari boğaları yakalamak için yeni bir tim kuruldu. Kurbanlıklarını elinden kaçıran Aksaraylılar 153 Nolu "Alo Boğam Kaçtı? hattından yardım isteyebilecek.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, kurban bayramı öncesi her türlü tedbirin alındığını belirterek, ?Halkımızın kurban bayramını rahat ve huzurlu bir şekilde geçirmeleri için belediye olarak gerekli tüm tedbirler alınmıştır.? dedi.


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.