Aksaray Ak Parti İl Başkan Altınsoy Mazbatasını Aldı

18.01.2018 16:07:06
Aksaray Ak Parti İl Başkan Altınsoy Mazbatasını Aldı
Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ak Parti Aksaray 6. Olağan Kongresinde İl Başkanı seçilmesinin ardından oluşan yeni yönetimi ile birlikte Aksaray Adliyesinde düzenlenen mazbata töreni ile mazbatasını aldı. [caption id="attachment_3081" align="alignright" width="300"]Aksaray Ak Parti İl Başkan Altınsoy Mazbatasını Aldı Aksaray Ak Parti İl Başkan Altınsoy Mazbatasını Aldı[/caption]
Düzenlenen törene İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Aksaray Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi salonunda düzenlenen mazbata töreninde konuşan İl Başkanı Altınsoy, ?13 Ocak Cumartesi günü Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım ve Bakanlarımızın katılımlarıyla 6.Olağan İl Kongremizi geniş bir katılımla icra ettik. Kongremiz büyük bir coşku ve heyecan içinde geçti. Bu kongre ile yakaladığımız heyecanı aynen devam ettireceğiz. Sorumluluğumuz büyük. Bu günden sonra daha büyük bir heyecanla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kapısı çalınmadık ev, elini sıkmadığımız vatandaşımız kalmayacak. Teşkilat disiplini içerisinde geniş halk kesimleri ile diyalogumuzu sürdüreceğiz. Rabbim bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın emir ve talimatları doğrultusunda tüm gücümüzle halkımıza hizmet etmeye gayret edeceğiz" dedi. Mazbata töreni 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hâkim İlker Akkaş´ın mazbata takdimi ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.  

ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ İLKBAHARDA ÇOCUKLARIN KAHKAHALARIYLA DOLUP TAŞIYOR

ŞEHİT ALİ ER ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN “DÖKME, GERİ DÖNÜŞTÜR!” PROJESİNE DESTEK

VATANDAŞ SORDU, BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER CEVAPLADI

Aksaray Üniversitesi ve TİKA’dan Moldova’da Eğitim Atağı

DAĞILGAN’DA ŞAMPİYONLUK DÜĞÜMÜ ÇÖZÜLÜYOR

Aksaray'da Kaçakçılık ve Organize Suç Örgütüne Büyük Darbe: 15 Gözaltı, 4 Tutuklama

BAŞKAN DİNÇER’İN SEÇİM VAATLERİNDEN BİRİ DAHA HAYATA GEÇİYOR

  • BIST 100

    9317,24%-0,84
  • DOLAR

    37,95% 0,34
  • EURO

    43,14% 0,15
  • GRAM ALTIN

    4074,57% 0,31
  • Ç. ALTIN

    6621,05% 0,78

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.