AKSAÇLILAR'da Paşayeva hayrına lokma

AKSAÇLILAR'da Paşayeva hayrına lokma

GÜNDEM 3.10.2023 11:16:21
AKSAÇLILAR

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Ganire Paşayeva’nın hayrına AKSAÇLILAR Genel Merkezi lokma döktürdü.

ANKARA (İGFA) - Son zamanlarda yaptığı etkinlikler ve faaliyetlerle adından sıkça söz ettiren ve ülke genelinde hızla teşkilatlanan  AKSAÇLILAR  Derneği Genel Başkanı Ahmet Bereket ve yönetim kurulu üyeleri Ganire Paşayeva ruhuna Çağrı Spor Kulübü  önünde lokma döktürdü.

AKSAÇLILAR Genel Başkanı Ahmet Bereket, "Selam olsun ey Türk dünyası! Selam olsun Azerbaycan, selam olsun Türkiye'miz." Türklük davasına ve Türk Dünyası'na adanmış yaşamıyla milyonların kalbinde taht kuran Azerbaycan Milletvekili Paşayeva'yı geçtiğimiz günlerde kaybetmiştik. Hayatını Türk varlığına adayan, Azerbaycan Milletvekili Ganire Pashayeva’ya Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Genel Merkez yöneticilerimiz ile birlikte geçtiğimiz günlerde vefat eden ömrünü Turan'a adamış Muhsin başkan sevdalısı, bir Millet iki Devlet, kardeş Azerbaycan Millet vekilimiz Ganire  Paşeyeva ve tüm Şehitlerimiz için lokma döktürerek vatandaşlarımıza dağıttık" dedi.

Motofest 2025 Aksaray’da Başladı -70 ilden yüzlerce motosiklet tutkunu Aksaray’da buluştu

Rektör Arıbaş: Şehidimizin Emanetine Sahip Çıkacağız

AKSARAY BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI’NDA TENİS HEYECANI YAŞANIYOR

Aksaray Teknopark’tan yerli ve milli üretime önemli destek

Aksaray Jandarmasından Kadın Personellere KADES Eğitimi

KIBRIS GAZİSİ CEYLAN ALTUNKAYA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Rektör Arıbaş: Srebrenitsa insanlık vicdanında açık bir yaradır

  • BIST 100

    10358,50%0,26
  • DOLAR

    40,15% 0,22
  • EURO

    47,03% 0,08
  • GRAM ALTIN

    4336,36% 1,24
  • Ç. ALTIN

    6897,23% 0,94

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.