AKMEK VE KADIN AKTİVİTE MERKEZLERİNDE KADINLAR EĞLENİRKEN ÖĞRENİYOR

AKMEK VE KADIN AKTİVİTE MERKEZLERİNDE KADINLAR EĞLENİRKEN ÖĞRENİYOR

HABER 25.10.2022 14:55:00
AKMEK VE KADIN AKTİVİTE MERKEZLERİNDE KADINLAR EĞLENİRKEN ÖĞRENİYOR


Aksaray Belediyesi tarafından kadınların serbest zamanlarını sanatsal, kültürel ve sosyal faaliyetlerle değerlendirmelerine, hobi edinmelerine, yetenek ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla açılan kadın aktivite merkezleri büyük ilgi görüyor.

Kadınların hayatın her alanında aktif rol almalarını sağlamak adına çalışmalarını sürdüren Aksaray Belediyesi açtığı kurslar sayesinde kadınlara ücretsiz hobi ve meslek edinme kursları veriyor. Şehrin farklı noktalarında faaliyet gösteren AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezleri aracılığı ile kadınlar kurslardan elde ettikleri deneyimleri ile kendi işyerlerini kurabiliyorlar. Kendi iş yerlerinin sahibi olan kursiyerler istihdamda oluşturarak aile ekonomisine katkı sunuyorlar. 

Aksaray’da AKMEK ve kadın Aktivite merkezlerinde Uzman eğitimciler tarafından verilen bu kurslara her yaş kategorisinden kadınlar istifade ediyorlar. Kadınlara yönelik her türlü içeriğin düşünüldüğü Merkezlerde mesleki eğitimlerin yanında psikolojik danışmanlık hizmetleri, yüzme ve spor etkinlikleri, kişisel gelişim eğitimleri ve milli manevi sohbet programları da düzenleniyor. 

Şehir genelinde toplam 8 farklı noktada hizmet veren AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerinin sayısını artırmak amacı ile Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in geçtiğimiz günlerde Nakkaş, Hasas ve Küçükbölcek Kadın Aktivite Merkezinde de kadınlardan yoğun ilgi görüyor. 


AKSARAY BELEDİYESİ DERE VE GÖLETLERDE ERKEN LARVA MÜCADELESİ BAŞLATTI

AKSARAY BİLİM FESTİVALİ 7-8-9 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA KAPILARINI ZİYARETÇİLERE AÇIYOR

TERÖR VE GÜVENLİK UZMANI COŞKUN BAŞBUĞ, TÜRKİYE YÜZYILI VE ÜLKEMİZ ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLARI ANLATACAK

AKSARAYLI GENÇLER ŞEHİTLER MÜZESİNDE DUYGUSAL ANLAR YAŞIYOR

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ, TURİZMİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

SOSYAL KONUT PROJESİ İSTİKLAL MAHALLESİNDE HIZLA İLERLİYOR

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ YANGIN MEYDANA GELEN FABRİKAYI ZİYARET EDEREK BİLGİ ALDI

  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,08
  • EURO

    34,76% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2401,26% -0,32
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.