AKILLI BİSİKLET YOLU PROJESİ İÇİN BİSİKLETLERİN VE ÜNİTELERİN TANITIMI YAPILDI

AKILLI BİSİKLET YOLU PROJESİ İÇİN BİSİKLETLERİN VE ÜNİTELERİN TANITIMI YAPILDI

HABER 14.10.2020 14:39:00
AKILLI BİSİKLET YOLU PROJESİ İÇİN BİSİKLETLERİN VE ÜNİTELERİN TANITIMI YAPILDI

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in trafik yoğunluğunu azaltacak, spora teşvik edecek projelerinden olan ‘’Akıllı Bisiklet Yolu Projesi’’ için bisikletler ve üniteler tanıtıldı.

Aksaray’da vatandaşlara bisiklet kullanma alışkanlığı kazandıracak olan Akıllı Bisiklet Yolu Projesi için geçtiğimiz günlerde ölçüm çalışmaları yapılmıştı. Belediye Başkanı Evren Dinçer tarafından hassasiyetle takip edilen proje de kullanılacak bisikletler ve üniteler firma yetkilileri tarafından sergilendi.

Aksaray Belediyesi sosyal tesisi bahçesinde projede kullanılacak bisikletlerin ve ünitelerin tanıtımında Belediye Başkanı Evren Dinçer’de bulundu. Belediye Başkanı Evren Dinçer, Firma yetkililerinden kullanılacak bisikletler ve üniteler hakkında bilgi aldı.

Sağlıklı, güvenli, ekonomik, doğa dostu ve erişilebilirlik açısından da son derece kullanışlı bir ulaşım türü olan bisiklet kullanımının yaygınlaşması ile beraber; enerji tasarrufu, ulaşımda altyapı maliyetlerinin düşmesi, gürültü ve görüntü kirliliğinin azaltılması hedefleniyor.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, bu tür kazanımların hayata geçmesi için Akıllı Bisiklet Yolu projesi üzerinde hassasiyetle durulduğunun altını çizdi.


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2418,54% -0,46
  • Ç. ALTIN

    3987,48% -0,76

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.