Akaryakıta ÖTV zammına sosyal medyadan tepki yağıyor

Akaryakıta ÖTV zammına sosyal medyadan tepki yağıyor

EKONOMİ 16.07.2023 09:11:51
Akaryakıta ÖTV zammına sosyal medyadan tepki yağıyor

Gaz, yağ ve akaryakıt ürünlerine getirilen ÖTV zammına sosyal medyadan tepki yağıyor.

ANKARA (İGFA) - Gaz, yağ ve akaryakıt ürünlerinde özel tüketim vergisi tutarlarının yeniden belirlenmesine dair Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Benzin ve motorine litrede yaklaşık 6 lira ÖTV zammı geldi.

Zam sonrası ÖTV zamlarının pompaya yansımasıyla birlikte sosyal medyadan çeşitli hashtaglar (heştek) yapan kullanıcıların hedefinde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek oldu.

#KontakKapat, Akaryakıtta ÖTV ve Mehmet Şimşek heştekleriyle tepkilerini dile getiren onbinlerce sosyal medya kullanıcısı, akaryakıta getirilen ÖTV zammının geri çekilmesini istedi.

Aksaray’da Hafif Ticari Kamyonet Tabelaya Çarpıp Araziye Uçtu 2 Yaralı

Aksaray'da Otomobil Yayaya Çarpıp Kaçtı!

Aksaray Üniversitesi öğrencilerinin Otonom Traktör Projesi Teknofest 2025 finalinde

ESKİ CEZAEVİ ALANINDA DÖNÜŞÜM BAŞLADI

Aksaray’da Otomobil Takla Attı: Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Kavşakta Kaza: Otomobil Takla Attı, Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Tırın Ani Manevrası Kazaya Neden Oldu

  • BIST 100

    10890,83%-1,73
  • DOLAR

    41,68% 0,20
  • EURO

    48,96% 0,22
  • GRAM ALTIN

    5208,87% 1,00
  • Ç. ALTIN

    8581,54% 0,73

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.