Akaryakıta ÖTV zammına sosyal medyadan tepki yağıyor

Akaryakıta ÖTV zammına sosyal medyadan tepki yağıyor

EKONOMİ 16.07.2023 09:11:51
Akaryakıta ÖTV zammına sosyal medyadan tepki yağıyor

Gaz, yağ ve akaryakıt ürünlerine getirilen ÖTV zammına sosyal medyadan tepki yağıyor.

ANKARA (İGFA) - Gaz, yağ ve akaryakıt ürünlerinde özel tüketim vergisi tutarlarının yeniden belirlenmesine dair Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Benzin ve motorine litrede yaklaşık 6 lira ÖTV zammı geldi.

Zam sonrası ÖTV zamlarının pompaya yansımasıyla birlikte sosyal medyadan çeşitli hashtaglar (heştek) yapan kullanıcıların hedefinde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek oldu.

#KontakKapat, Akaryakıtta ÖTV ve Mehmet Şimşek heştekleriyle tepkilerini dile getiren onbinlerce sosyal medya kullanıcısı, akaryakıta getirilen ÖTV zammının geri çekilmesini istedi.

Aksaray’da Metruk Evde Yangın

Hasandağı’nda Yamaç Paraşütü Faciası: 1 Pilot Hayatını Kaybetti

BAŞKAN DİNÇER, BÜYÜK BÖLCEK CADDESİNDE ASFALT ÇALIŞMALARINI GECE VARDİYASINDA İNCELEDİ

Aksaray’da Gurbetçi Ailenin Otomobili Takla Attı: Ölü Sayısı 2’ye Yükseldi

Aksaray’da Feci Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Aksaray’da Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

Aksaray’da Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

  • BIST 100

    10961,41%0,29
  • DOLAR

    40,89% 0,03
  • EURO

    47,79% 0,19
  • GRAM ALTIN

    4387,17% 0,16
  • Ç. ALTIN

    7051,98% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.