AK PARTİ’YE YOĞUN İLGİ

AK Parti Aksaray İl Başkanlığının 7’nci olağan kongresi öncesinde oluşacak yeni yönetim kurulunda yer almak isteyen aday sayısının 150’ye yaklaştığı bildirildi.

HABER 3.02.2021 16:34:00
AK PARTİ’YE YOĞUN İLGİ

AK Parti il yönetiminde görev almak isteyenlerin yoğun bir teveccüh oluşturduğunu kaydeden Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki partimize büyük bir teveccüh var. Şu anda 150’ye yakın dava kardeşimiz bizimle aynı yolda yürümek için başvuruda bulundu. Partimize ciddi bir teveccüh var. Bu tablo, milletimizin geleceğini hala AK Parti’de gördüğünün işaretidir. Hemşerilerimizin ve dava arkadaşlarımızın bizlerle birlikte aynı yolda yürümek istemesi gurur verici” dedi.

“Yolumuz uzun hedefimiz büyük” diyen Başkan Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hedeflerimize, durmadan, yorulmadan, aşkla, heyecanla yürümeye devam edeceğiz. AK Parti teşkilatları sadece bu şehrin bu ülkenin değil dünyanın kaderini değiştirecek bir liderin arkasında yürüdüğünün farkındadır. Bundan sonrada aynı azim ve kararlılıkla, aşkla, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yolumuz uzun hedefimiz büyük. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.


Anahtar Kelimeler: PARTİ’ YOĞUN

MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.