AK PARTİ’DEN SEÇİLDİ, METİN DAĞ HALKIN BAŞKANI OLDU

HABER 16.05.2020 16:29:00
AK PARTİ’DEN SEÇİLDİ, METİN DAĞ HALKIN BAŞKANI OLDU

Taşpınar Belediye başkanı Metin Dağ seçildiği günden beri halkın arasından ayrılmıyor onlarla istişare ediyor gözlerinin içine bakarak derdin varmı diye soruyor, vatandaşların rahat sohpet edebilmesi için 3 katlı mesire alanı oluşturmuş oda yetmemiş belediye önünde oturma yerleri oluşturmuş ancak korona dolaysıyla yapılan mekanların halka hizmet veremediğine üzülüyor. 
En önemli sorunlarından birisi olan ve yıllardır ertelenen su sorunu çözerek Taşpınar belde halkını içilebilir suya kavuşturan Metin Dağ  Belde halkının tüm ihtiyaçlarını karşılamak  için ilgili devlet kurumları ile tam bir uyum içinde çalışıyor
Vatandaşler arasında ayırım yapmadan sürekli telefonla gönüllerini alan başkan Taşpınar Kasabasını çok  eski değerli günlerine getirmek için sürekli  arayış içerisinde Meşhur Taşpınar Halılarının yeniden değer kazanması için desenleri kalmak kaydıyla açık renkli halılar üretilmesini teşvik ederek el emeği göz nurunu değerlendirmeleri için uğraş veriyor. 

Kasaba içerisinde pırıl pırıl yollar  belediye halkın yararına destek için çalışır hale gelmiş bir paylaşımda  150 lira için avukat a veren taşpınar belediyesinden 700 haneye 150 liralık ramazan çeki veren taşpınar belediyesine gelindi ifadesi vatandaş ile içli dışlı olduğunu yansıtıyor 

TAŞPINAR’DA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Taşpınar Belediyesi vatandaşların toplu olarak kullandıkları alanlarda ve toplu ulaşım araçlarında bulaşıcı hastalıklara karşı tedbir alıyor.
Belediye Başkanı Metin Dağ'ın talimatları ile vatandaşların #koronavirüs ‘ten etkilenmemesi için tüm imkanlarını seferber ederek bulaşıcı hastalıkların önüne geçmek amacıyla dezenfeksiyon çalışmalarını artıran Taşpınar Belediyesi ekipleri ilaçlama çalışması yaptı.
Kamuya açık alanlar, Marketler, Petrol İstasyonları, Restaurantlar, Camiler, Lavabo ve WC'ler dezenfekte edildiler

Taşpınar belediye başkanı Metin DAĞ'ın yapımında önderlik ettiği 3 katlı piknik alanı resmini paylaştıktan sonra Taşpınar halkı çok sevdikleri başkanına övgülü  cümleler sarf emişler işte o cevaplardan birkaçı:
 
Yaşar Han maşallah cok güzel
Ahmet Sagtas Adamın kıralı helalin var başkanım.allah razı olsun
Yavuz Çelebi Maşallah Maşallah Emeğine SağlıkTeşekkürler
Recep Coşkun Kasabamıza yapmış olduğu bu güzel hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim sağolsun başarılarının devamını diliyorum.


Mustafa Tugrul Emegi geçenlerden allah razı olsun
Taşpınar Kasabası Taşpınar gerçek hizmete metin DAĞ başkanla kavuşacak inşallah


TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.