AK PARTİ TEŞKİLATINDAN BAŞKAN DİNÇER’E DESTEK

AK PARTİ İL BAŞKANI HÜSEYİN ALTINSOY “BELEDİYE BAŞKANIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ, PROJELERİNİN DESTEKÇİSİYİZ” BAŞKAN DİNÇER “BİZİM AMACIMIZ HALKIMIZA DAHA İYİ HİZMET SUNMAK”

HABER 2.09.2020 13:35:00
AK PARTİ TEŞKİLATINDAN BAŞKAN DİNÇER’E DESTEK

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ile birlikte Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, İl genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün ve il genel meclis üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, gençlik kolları teşkilatı ve Ak Partinin her kademesinde görev almış teşkilat mensupları ortak bir bildiride bulundular. Parti teşkilat üyeleri ile birlikte destek amaçlı olarak geldikleri Aksaray Belediyesi hizmet binası önünde açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Belediyemizde yaşanan olumsuz gelişmeden dolayı Belediye Başkanımız Evren Dinçer’in destekçisi ve yanında olduğumuzu bildirmek istiyoruz. Teşkilat olarak yapılan her yanlışın karşısında bulunacağız” ifadelerini kullandı.

Aksaray Belediyesi önünde toplu taşıma sektöründeki küçük bir grup minibüsçünün eylem yapmaya kalkışması ve sonrasında yaşanan olumsuz gelişmeleri kınamak hem de Belediye Başkanı Evren Dinçer’e destek vermek üzere AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy öncülüğünde AK Parti teşkilat mensupları bir araya geldi. İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Belediye hizmet binası önünde teşkilat mensupları ile ortak açıklamada bulundu. İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, açıklamasında “Bugün burada, önceki gün Belediye binamızın önünde yaşanan olumsuz gelişmeden dolayı Belediye Başkanımıza desteğimizi, yapılan yanlışın karşısında olacağımızı bildirmek için bulunmaktayız.

Şunu özellikle belirtmek isterim ki Belediye Başkanımız Evren Dinçer, göreve geldiği günden buyana yaptığı hizmetlerle Aksaray halkının takdirini ve gönlünü kazanmıştır. Altyapıdan üst yapıya, şehrin ihtiyacı olan hizmetleri en güzel ve en doğru şekilde karşılamanın, yerine getirmenin mücadelesi ve çabası içerisinde olduğuna şahidiz.

Başkanımız Evren Dinçer, halkımızın menfaatine yönelik tüm projelerini Belediye Meclis üyelerimizin ortak kararı ile hayata geçirmiştir. Şahsi hiçbir işe imza atmayacağına inancımız tamdır.

İlimizde mevcut toplu taşımadaki kalitenin arttırılması için gecesini gündüzüne katan Belediye Başkanımız Evren Dinçer'i hedef alan tatsız hadiseyi kınıyoruz. AK Parti Aksaray İl Teşkilatları olarak kendisinin yanındayız. İlimizin ve halkımızın menfaatine yönelik hayata geçireceği tüm projelerinde sonuna kadar destekçisiyiz.

Her zaman hizmet edenin, milletinin derdiyle dertlenin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“HİZMET İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehre daha iyi hizmet sunmak mücadele etmeyi süreceğini belirterek “Bugün Parti teşkilatımız şehirlerine, belediyelerine sahip çıkmak için buraya geldiler. Bütün teşkilat mensuplarına canı gönülden teşekkür ediyorum. Malumunuz olduğu üzere geçen hafta şehrimize ve halkımıza hizmet etmesi için 6 otobüsümüze katılım töreni düzenlenmiştik. Şehrimizin toplu taşıma ulaşım sisteminin daha iyi hale gelmesi, vatandaşlarımıza sunulan hizmetin kalitesini arttırmak, daha refah, daha müreffeh bir şekilde otobüslerle hizmet sunmak için bir mücadele içerisine girdik. Ama dün malum tatsız bir olay yaşandı. Birkaç tane minibüsçü meslek mensubu arkadaşlar fütursuzca gelip bizle görüşme talebi olmadan, benim makamda olmadığım bir zaman da Belediye Başkanlığı makamını işgal ederek makama zorla girerek eylem yaptılar. Tabii ki emniyet güçlerimiz konunun takipçisi oldu, araştırma çalışmalarına başladılar. Bu yaşanan olaydan dolayı çok büyük bir üzüntü duyduğumuzu ifade etmek istiyoruz.

Bizim yaptığımız çalışmalarda, tek bir gayemiz var, tek bir amacımız var, vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak, en iyi şekilde hizmet etmek. Bu yoldan geri dönmeyeceğimizi de buradan bildirmek istiyoruz. Yaptığımız işlerin hepsi şeffaf, açık ve nettir. Daha önce biz bu arkadaşlarımızla bu konuyu defalarca anlatmamıza rağmen, görüşmemize rağmen sanki bizle hiç görüşme yapmamışlar gibi buraya normal bir görüşmeye gelmişler gibi kamuoyuna bir demeç sunuyorlar. Hâlbuki işin arka tarafında tamamen güç kullanarak ceberut bir şekilde Belediye Başkanlığı makamı içerisine zorla giriyorlar.

Ben üzüntü duyduğunu belirtmek istiyorum. Aksaray Belediye Başkanı olarak bu belediye hepimizin. Türkiye Cumhuriyeti Aksaray Belediyesi tüm hemşehrilerimizin. Burada orman kanunlarıyla Belediye Başkanlığı Makamı basılmak suretiyle zorla girilmesi ile hiçbir amaç, hiçbir hedef ele geçirilmez, geçirilemez. Böyle yaparak bu zamana kadar hiçbir sonuç alınmamıştır. Biz kaldığımız yerden hizmetlerimize devam edeceğiz. Gördüğünüz gibi teşkilat mensubu arkadaşlarımız ile beraber AK Parti teşkilatı olarak AK Parti ailesi olarak bizler, vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerin hep arkasındayız. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bugün buraya gelen arkadaşlarımıza tek tek teşekkür ediyorum. Buradan tüm hemşerilerimize de şunu söylüyorum; Gönülleri rahat olsun, ferah olsun hizmet yolunda biz mücadelemize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.