AK PARTİ OLARAK BİZLER İSTİŞAREYE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

AK PARTİ OLARAK BİZLER İSTİŞAREYE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

HABER 3.11.2023 12:59:00
AK PARTİ OLARAK BİZLER İSTİŞAREYE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ


AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Belde, Mahalle başkanları ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
AK Parti İl Genel Meclis Grup toplantısını, ardından Belediye Meclis grup toplantısını gerçekleştiren Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ile birlikte İl Binasında AK Partili Mahalle ve Belde başkanları ile bir araya geldi.
Yapılan ve yapılması planlanan çalışmaların görüşüldüğü toplantıda Aksaray’da yürütülecek çalışmalarla ilgili de istişare ve değerlendirmede bulunuldu.
İstişareler ile birlikte yürütülen çalışmaların ve birlikteliğin önemine işaret eden İl Başkanı Aktürk, halka dokunan ve insanlarla iletişime geçen anlayışın sürdürülmesi noktasında herkese büyük görevlerin düştüğünü vurguladı. 
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Belde ve Mahalle Başkanlarına; “Bütün işlerde istişare bize bir emri ilahidir, siz de bu emri ilahinin gereğini yerine getirmek suretiyle inşallah geride bıraktığımız seçimlerde olduğu gibi önümüzdeki yerel seçimlere de daha güçlü, çok daha verimli bir şekilde hazırlanmış olacaksınız” hitabını hatırlatan Aktürk, “Belde ve Mahalle teşkilatlarımız Cumhurbaşkanımızın en çok önemsediği teşkilat yapılanmasıdır. Tüm teşkilatlarımız ile birlikte Aksaray’ımıza hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Hep birlikte milletimiz için tüm kademelerimizle sokak sokak, ev ev her sorunu çözmek için çalışacağız. Sizler AK Parti’nin bir parçası olarak vatandaşlarla bire bir iletişim halindesiniz. Teşkilatlarımız ve vatandaşlarımız arasında önemli bir köprü görevi görüyorsunuz. Bugüne kadar gösterdiğiniz gayretler vatandaşlarımıza hizmet olarak döndü. İnşallah bundan sonra da aynı uyum ile Aksaray için güzel işlere imza atacağınıza olan inancım tam. Şehrimiz ve ülkemiz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.