AK PARTİ İL BAŞKANI ALTINSOY FIRSATÇILARA KARŞI UYARDI

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, haksız kazanç sağlamak isteyen fırsatçılara yönelik vatandaşlara, gerekli mercilere şikayet etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

HABER 16.03.2020 11:24:00
AK PARTİ İL BAŞKANI ALTINSOY FIRSATÇILARA KARŞI UYARDI

Sürecin başından itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğinde ve kararlılığında, Sağlık Bakanı Koca’nın koordinasyonunda bütün birimler ve bakanlıkların iş birliği içinde, Türkiye’de koronavirüsle mücadele tüm hızıyla sürerken AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, durumdan istifade edip haksız kazanç sağlamak isteyen fırsatçılara karşı dikkatli olunması çağrısı yaptı.

 

Söz konusu fırsatçıları, gerekli mercilere şikayet etmeleri hususunda vatandaşlardan duyarlı olmalarını isteyen Başkan Altınsoy, “Hazine ve Maliye Bakanlığımız, koronavirüs nedeniyle ürünlerde haksız fiyat artışı ve stokçuluk gibi durumlar için kurulan VİMER 189 İhbar Hattı ile 7 gün 24 saat hizmet verecek şekilde açılan ve görüntü paylaşabilecek. Ayrıca 0552 189 0 189 WhatsApp İhbar Hattına vatandaşlarımızın yaptığı şikayetler doğrultusunda gerekli çalışmalar yapılarak, fırsatçılara göz açtırılmayacak” dedi.

 

Başkan Altınsoy, Sağlık Bakanlığının koronavirüsle mücadeledeki çalışmaları ve uyarılarının dikkatle takip edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.