AK PARTİ İL BAŞKANI ALTINSOY, “DEVLET MİLLETİNİN YANINDA

HABER 20.05.2020 10:31:00
AK PARTİ İL BAŞKANI ALTINSOY, “DEVLET MİLLETİNİN YANINDA

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Devletin, gerek Valilik gerekse Belediyeler koordinesinde çalışan Vefa Sosyal Destek Grubuyla vatandaşların yanında olmaya devam ettiğini bildirdi.

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede alınan tedbirler kapsamında 65 yaş üstü ikametten ayrılma kısıtlaması olan vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi aileler için tüm imkanların seferber edildiğini bildiren Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, bugüne kadar binlerce vatandaşa yardımda bulunulduğunu ve yardımların devam ettiğini belirtti.

Yardımların sessiz sedasız yoğun şekilde sürdüğünü aktaran Altınsoy, şunları kaydetti, “Hem merkezi idarenin hem de mahalli idarelerin vatandaşımıza destek olması zaten asli görevidir. Harcanan paralar devletin, milletin parasıdır. Emeği geçenlere, özellikle hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Kimin ihtiyacı varsa muhtarlıklarımıza, belediyemize, Vefa Destek Grubuna veya Kaymakamlığımıza müracaat edildiğinde yardıma muhtaç ise yardım yapılır. Bu zor süreçte bugüne kadar ilimiz genelinde ihtiyaç sahibi 46 binden fazla ailemize gıda yardımı yapıldı. Halen ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşmak için dağıtım çalışmaları devam ediyor” dedi.

Devletin, tüm imkanlarıyla milletinin yanında olduğunu vurgulayan Başkan Hüseyin Altınsoy, “İlk fazda merkezi sistemle geçtiğimiz hafta 10 bin 404 aileye 1000 lira yardım yapılmıştır. İkinci fazda yine merkezi sistemle 7 bin 708 aileye 1000 lira nakdi yardım yapıldı. Üçüncü faz çalışmalarına ise devam edilmektedir ve 2 bin 624 aileye daha nakdi yardım yapılacaktır. 7 bin 448 ailemizin ise başvuruları halen değerlendirilme aşamasındadır. Ayrıca, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı aracılığı ile binlerce kişiye çeşitli miktarlarda ayni ve nakdi yardımlar yapılmaktadır. Aksaray’a ulaşan binlerce maske PTT tarafından dağıtılmıştır ve dağıtım devam edecektir. Elbette biraz fedakarlık edeceğiz. Ama biliyoruz ki ihtiyacı olan hiç kimse devletimizce mağdur edilmeyecektir.”


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.