AK PARTİ HEYETİ TAM KADRO SAHADA

BAŞKAN DİNÇER; ‘’HALKIMIZIN TEVECCÜHÜNE LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ’’

HABER 22.01.2024 20:46:00
AK PARTİ HEYETİ TAM KADRO SAHADA

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, beraberindeki Ak Parti heyeti ile birlikte Kapalı Çarşıda faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Görev süresi boyunca vatandaşlarla ve esnaflarla sık sık bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; milletvekilleri, Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altın Soy, Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk önceki dönem il başkanları, Ak Parti teşkilat mensupları ve meclis üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundular.

Sabahın erken saatlerinde başlayan program Kapalı Çarşıda faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek başladı. Ak Parti heyetini memnuniyetle karşılayan esnaflar, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in tekrar aday gösterilmesinden mutluluk duyduklarını belirttiler. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yeni dönem için esnafların Belediyeden istek ve taleplerini tek tek dinledi.

Esnafların şehrin ve toplumun aynası olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer esnaflarla yaptığı görüşmede şu ifadeleri kullandı: ‘’2019 yılında ilk aday gösterildiğimizde esnaflarımız bizlere görüş ve önerilerini sunmuştu. Onların görüş ve önerilerini dikkate alarak 5 yıllık görev sürecimizi istişareye dayalı yönetim anlayışı ile geride bıraktık. Vatandaşlarımızın talebi Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile yeniden aday gösterildik. Yine bu dönemde de esnaflarımızla istişare içerisinde bir yönetim ortaya koyacağız. İstişare ve ortak akıldan aldığımız güçle ve güvenle ilk dönemimizde yapılamaz denilen birçok çalışmayı yaptık. Biz biliyoruz ki gönül gönüle değince yol dayanmaz. Bu anlayışla yeni dönemde yenilikçi, katılımcı ve dirençli belediyecilik faaliyetleri gerçekleştireceğiz. ‘’ Dedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in yeniden aday gösterilmesinden memnuniyet duyduklarını belirten Kapalı Çarşı esnafları kendilerini ziyarete gelen Ak Parti heyetini güler yüzle karşılayarak çay ikramında bulundular. Esnaf ziyaretine katılan Ak Parti heyeti 31 Mart Mahalli idareler ve yerel seçimlerinde Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e destek istediler. 
 


Anahtar Kelimeler: PARTİ HEYETİ KADRO SAHADA

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,48% 0,24
  • EURO

    34,77% 0,59
  • GRAM ALTIN

    2436,96% -0,05
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.