AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ERKAN KANDEMİR AKSARAY’I ZİYARET ETTİ

SON YILLARDA YAPTIĞI BAŞARILI BELEDİYECİLİK ÇALIŞMALARI İÇİN BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUM”

HABER 22.11.2023 21:32:00
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ERKAN KANDEMİR AKSARAY’I ZİYARET ETTİ

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, istişare toplantısı için geldiği Aksaray’da parti mensupları ile bir araya geldi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde il teşkilatları ile istişare toplantısı gerçekleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Aksaray’da partililerle mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’i, AK Parti il binasında Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İl Başkanı Hamza Aktürk, merkez ilçe, kadın kolları, gençlik kolları teşkilatı, il yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, ilçe ve belde Belediye başkanları, parti kademesinde görev alan partililer karşıladı.

Kamuoyu gündemine ilişkin konulara temas eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, yaklaşan yerel seçimlere değindi.  

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ise 2024 daha güçlü, daha azimle çalışacağını Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’e iletti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ise Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’den övgü ile bahsetti. Aksaray’ın sürekli geliştiğini ve Belediye Başkanının bu gelişime büyük etki ettiğini söyleyen Teşkilat Başkanı Kandemir, “AK Parti’nin belediyelere verdiği önemi burada bir kez daha görüyoruz. Belediye Başkanımızın çalışmaları takdire şayandır. Özelliklede son yıllarda yaptığı başarılı belediyecilik çalışmaları için başkanımızı tebrik ediyorum” dedi.

Parti mensuplarıyla istişarelerde bulunan Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, ülke olarak yerel seçimlere hazırlıkların başladığını da ifade etti.


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.