Tarih: 10.10.2024 03:30

AK Parti Aksaray Teşkilatlarında İlçe Kongreleri Başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Aktürk, “Halka hizmet, Hakka hizmet anlayışıyla 23 yıl önce kutlu bir yola çıkan partimiz, 2028 yılının güçlü kadrolarını oluşturmak için yeniden kongre sürecine girmiştir. Delege seçimleriyle başlayan ve büyük kongreyle tamamlanacak bu sürecin, Aksaray’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Yenikent ve Ağaçören’de Kongreler Başlıyor

AK Parti’nin 8. Olağan Kongre süreci kapsamında delege seçimlerinin tamamlandığını belirten Başkan Aktürk, 12 Ekim'de Yenikent beldesi ve Ağaçören ilçesinde kongrelerin başlayacağını ifade etti. İlçe kongrelerinin Ekim sonunda tamamlanacağını, 2 Kasım’da ise Merkez İlçe kongresinin yapılacağını belirten Aktürk, il kongresinin ise Şubat veya Mart 2025’te gerçekleştirileceğini duyurdu.

Aktürk, 12 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 11.00’de Yenikent’te düğün salonunda, aynı gün saat 13.00'te ise Ağaçören’de Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan kongrelere tüm gönüldaşlarını davet etti.

Kongreler Birlik ve Beraberlik Şöleni

AK Parti kongrelerinin geçmişte olduğu gibi yine bir şölen havasında geçeceğini belirten Aktürk, kongrelerde birlik ve beraberliğin ön planda olduğunu vurguladı. Genellikle tek listeyle gidilen bu kongrelerin uzlaşma sonucu gerçekleştiğini ifade eden Aktürk, "Teşkilatlarımız ve halkımızın destekleriyle 8. Olağan Kongre sürecimizi 'Türkiye İçin İnandığın Yolda Yürü' diyerek birlik, kardeşlik ve barış içinde gerçekleştireceğiz. Kongrelerimizin ilçelerimize, şehrimize ve tüm teşkilatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İlçe Kongre Takvimi

Kongrelerin ardından il kongresi Şubat-Mart 2025 döneminde yapılacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —