AK PARTİ AKSARAY İL YÖNETİMİ BAŞKAN DİNÇER'İ ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz günlerde yapılan 6. Olağan kongre ile Ak Parti İl Başkanlığına tekrar seçilen Hüseyin Altınsoy ve beraberindeki ana kademede görevli yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

HABER 23.02.2021 17:44:00
AK PARTİ AKSARAY  İL YÖNETİMİ BAŞKAN DİNÇER

Aksaray Belediyesi meclis salonunda gerçekleşen görüşmede konuşan Belediye Başkanı Evren Dinçer, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’a ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Başkan Dinçer yaptığı açıklamada birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Aksaray’a en güzel hizmetleri yapmak için hep birlikte olacağız. Ak Partinin bayrağını şehrimizde her zaman dalgalandıracağız. İfadelerini kullandı.

Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Evren Dinçer, yönetim kurulu üyeleri ile tek tek tanıştı. Nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

CHP Lideri Özgür Özel Aksaray’da: “Mitinge Değil, Adalet Aramaya Geldik

Aksaray’da Kıskançlık Cinayeti: Amcasının Oğlunu Tüfekle Vurarak Öldürdü

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN HAFRİYAT DENETİMLERİNE SIKI TAKİP

İspanya’da Başarılara İmza Atan Ümmet Soyal’dan Başkan Dinçer’e Ziyaret

Milletin Vekili Sahada: Altınsoy Esnafın Nabzını Tuttu

14 Yaşındaki Nariye Paylan Kayıp Olarak Aranıyordu – Aksaray’da Bulundu

Aksaray’da TIR Şarampole Uçtu, Alev Topuna Döndü

  • BIST 100

    10746,98%0,04
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    47,10% 1,43
  • GRAM ALTIN

    4394,42% 2,22
  • Ç. ALTIN

    7018,29% 1,30

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.