AK PARTİ 7. OLAĞAN SARIYAHŞİ İLÇE KONGRESİ YAPILDI

Ak Parti Sarıyahşi 7.’nci Olağan Kongresinde tek liste halinde seçimlere giren ve delegelerin tamamının oyunu alan Alim Eraslan ilçe başkanlığına tekrar seçildi.

HABER 7.03.2020 15:54:00
AK PARTİ 7. OLAĞAN SARIYAHŞİ İLÇE KONGRESİ YAPILDI

Ak Parti Sarıyahşi 7.’nci Olağan Kongresinde tek liste halinde seçimlere giren ve delegelerin tamamının oyunu alan Alim Eraslan ilçe başkanlığına tekrar seçildi.

AK Parti Sarıyahşi İlçe Başkanlığı, 7. olağan kongresi Sarıyahşi Belediye Konferans salonunda saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın ardından Kuranı Kerim okunması ile başladı.

 

Divan Başkanlığını AK Parti Adana Milletvekili Aksaray İl Koordinatörü Abdullah Doğru’nun yaptığı Kongreye, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Sarıyahşi Belediye Başkanı Fatih Ünsal, İl ve İlçe yönetim kurlu üyeleri, çevre ilçe belediye başkanları, belde belediye başkanları ile partililer katıldı.

 

7. Olağan Kongre sürecini ‘Türkiye İçin İnandığın Yolda Yürü’ diyerek ilk Kongreyi Sarıyahşi’den başlattıklarını aktaran AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Çünkü Sarıyahşi bizim için önemli, önem veriyor ve önemsiyoruz. Bugün ki kongremizde o ilk gün ki umut ve heyecanı sizlerde görüyorum. İnanmak, emek harcamak, geçmişi bilerek yarına bakmak, azimle hedefe yürümek, engeller karşısında yılmamak bizi biz yapan değerlerdir. Bizim derdimiz Türkiye’nin yarınlardır. Evlatlarımızın geleceğidir. Bu davada eski de yeni de yok. Aslolan bu davaya aidiyettir. Bundan yaklaşık 18 yıl önce, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’yi kurarken, uzun soluklu bir mücadelenin içine girdiğimizi biliyorduk. AK Parti’nin mücadelesi, bir medeniyet, bir adalet bir kalkınma mücadelesiydi. Allah’ın izni ile medeniyetimize sahip çıktık, adaleti ve kalkınmayı sağladık. AK Parti kurulurken, yeni yüzlerle, yeni bir heyecanla, yeni bir coşkuyla kurulmuş; ama binlerce yıllık tarihin birikimini, tecrübesini, ruhunu ve ilhamını tevarüs etmiş bir parti olduğunu bugün tüm dünyaya gösterdik. Bizler, AK Parti teşkilatı olarak, bu yola siz değerli kardeşlerimizin hayır dualarıyla çıktık. Bu kıymetli ilçemizin halkı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan bir kez olsun dönmedi çünkü; buranın kadirşinas insanı geçmişi bilir vefalıdır, unutmaz ve unutturmaz. Bu vesileyle 7. Olağan Sarıyahşi ilçe Kongremiz ekonomik başarılarımızın, temel hak ve hürriyetler alanında elde ettiğimiz kazanımlarımızın devamı için 2023 seçimleri adına adeta bir milat olacaktır. Partimizin Sarıyahşi teşkilatının tüm mensuplarını, kurulduğu günden bugüne kadar bu partinin çatısı altında emek verenleri gayret ve fedakarlıklarından dolayı kutlarım. Rabbim birliğimizi, kardeşliğimiz daim eylesin. Sarıyahşi İlçe Başkanımız Alim Eraslan ve yeni yönetimine başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Bu düşüncelerle sözlerime son verirken bir kez daha ahde vefanız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun diyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu.

AK Parti’nin bölge, ülke ve İslam dünyası için önemli olduğunu belirten AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, “Kongreler, yenilenme, birlik ve beraberliğin artırılması amacıyla yapılıyor. Genel Başkanımız dünya mazlumlarının umudu olmuş, 57 İslam ülkesinde gönüllere girmiştir. Böyle bir liderin yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Teşkilat olarak üzerimize çok ağır yük aldık. Hayallerimiz, beklentilerimiz ve hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşmamız için çok daha fazla çalışacağız, halkımızın içerisinde ve yanında olacağız. AK Parti Sarıyahşi 7. Olağan İlçe Kongremizde İlçe Başkanımız olarak yeniden seçilen Alim Eraslan’a ve ilçe yönetimimize başarılar diliyorum” dedi.

    

Adana Milletvekili ve Aksaray İl koordinatörü Abdullah Doğru ise, gerçekleştirilen kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyerek, yeniden İlçe Başkanı olarak seçilen Alim Eraslan’a ve ilçe yönetimine başarılar diledi.

 

Kongrede tek liste halinde seçimlere giren ve delegelerin tamamının oyunu alan Alim Eraslan’ın ilçe başkanlığındaki yönetimi şu isimlerden oluştu; Orhan Eker, Ahmet Özbaş, Ayşe Bulat, Oğuzhan Cömertoğlu, İshak Demirel, Orhan Eraslan, İsmail Koçak, Asım Serin, Murat Özdemir ve Emin Acar.


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,15
  • EURO

    34,88% 0,63
  • GRAM ALTIN

    2430,64% -0,07
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.