AK HEYETTEN ORTAKÖY'DE BİR DİZİ ZİYARET

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve beraberindeki heyet Ortaköy ilçesinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

HABER 26.09.2020 14:32:00
AK HEYETTEN ORTAKÖY
İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ve İGM üyeleri, ilk olarak Ortaköy ilçe başkanı Zeki Baba ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Ziyarette bugüne kadar parti teşkilatlarında görev alan herkese teşekkür ederek AK Parti’nin bir dava ve hizmet partisi olduğunu vurgulayan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, yeni seçilen ilçe teşkilat üyelerine başarılar diledi ve 2023’e emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.
 
AK Parti’nin başarısının Türkiye’nin başarısı olduğunu dile getiren Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletle beraber hareket edersek hiçbir güç ve oyuna boyun eğmeyiz. AK Parti şimdiye kadar ciddi oyunları bozdu. Milleti düzlüğe çıkararak bu yaşanan ekonomik saldırılara da karşı yine büyük bir başarı ile çıkacağımıza inanıyorum. Türkiye ekonomik olarak da bu saldırılara karşı başarıyla çıkacaktır. Bunun emarelerini de şimdiden açıklanan verilere baktığımızda görüyoruz” şeklinde konuştu.
 
7. Olağan kongrede delegelerin oylarıyla yeniden başkanlığa seçilen Zeki Baba ve yönetim kurulu üyeleriyle tek tek tanışan AK heyet, İlçe Başkanına ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.
 
 AK heyet buradaki programın ardından Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir ile İlçe Kaymakamı Rasim Belge'yi de ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Anahtar Kelimeler: HEYETTEN ORTAKÖY' ZİYARET

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER BELEDİYE PERSONELLERİ İLE BAYRAMLAŞTI

AKSARAY BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

  • BIST 100

    9570,65%0,42
  • DOLAR

    32,52% 0,23
  • EURO

    34,83% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2487,91% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.