AK HEYET TARIM VE HAYVANCILIK ALANINDA HİZMET VEREN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ŞEHRİN TÜM PAYDAŞLARI İLE İSTİŞARE İÇERİSİNDE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

HABER 6.02.2024 19:10:00
AK HEYET TARIM VE HAYVANCILIK ALANINDA HİZMET VEREN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİ

 

AK Parti heyeti, Aksaray’da tarım ve hayvancılık alanında hizmet veren Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in gerçekleştirdiği sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, İl Genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Her gün binlerce vatandaşla bir araya gelerek, yeni dönem için talep ve önerileri dinleyen AK Parti heyeti; Aksaray Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk ve Yönetimini, Aksaray Veteriner Hekimler Odası Başkanı Önder Yıldız'ı, Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan'ı, Aksaray Süt Üreticileri Birliği Başkanı Esat Zengin'i ziyaret ederek Aksaray’da tarım ve hayvancılığın geliştirilebilmesi adına yapılacak çalışmaları istişare ettiler.

Yapılan ziyaretlerde sivil toplum kuruluşu temsilcilerine 5 yıllık görev süreci içerisinde Aksaray’a alternatif ürün çeşitliliği kazandırmak için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’ın her alanda daha da ileriye taşınması için yeni dönemde de istişareye dayalı yürüttükleri yönetim anlayışının süreceğini belirtti. Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in yaptığı çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek AK Parti heyetinin yaptığı ziyaret için teşekkür ettiler. 


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.