AK HEYET TAM KADRO OSB’DE FAALİYET GÖSTEREN FABRİKALARI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN DİNÇER; “ŞEHRİMİZ HER YÖNÜYLE ADINDAN SÖZ ETTİREN, TAKDİR EDİLEN KONUMA GELMİŞTİR”

HABER 8.02.2024 16:30:00
AK HEYET TAM KADRO OSB’DE FAALİYET GÖSTEREN FABRİKALARI ZİYARET ETTİ

 


Aksaray’a kazandırdığı yatırımlarla her kesimden insanın takdirini toplayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, günün çoğu zamanını hemşehrileri ile birlikte geçiriyor. Vatandaşın istek ve önerilerini tek tek dinliyor, istişarelerde bulunuyor. Ziyaretleri esnasında genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Dinçer, yapılan çalışmalarla Aksaray’da büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştiğini, ikinci dönemde Aksaray için var güçleri ile çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Dinçer, AK Parti heyeti ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Tarım Kredi İmece Plastik A.Ş ve Kaya Tekstil firmasında, yöneticiler ve işçilerle bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette merkez ilçe başkanı Muammer Gür, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tüzün ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Fabrika yetkililerinden yapılan üretimler hakkında bilgi alan Başkan Dinçer, daha sonra fabrika çalışanlarıyla bir araya geldi. “Başkanımızı yanımızda görmekten, bire bir kendisiyle görüşüyor olmaktan dolayı memnunuz” diyen fabrika çalışanları; “Başkanımız her zaman halkın içinde halkla iç içe. O, her zaman yanımızda. Herhangi bir sorunumuz varsa da ona çözüm üretebilmek için elinden geleni yapıyor. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz” diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Aksaray Organize Sanayi Bölgesinin takdir edilen ve örnek gösterilen OSB’ler konumunda olduğunu belirten Başkan Dinçer şu görüşlere yer verdi: “Aksaray Organize Sanayi Bölgemiz, şehrimize katma değer sağlayan, istihdama vesile olan, üretim üssü olarak nitelendirdiğimiz şehrimizin göz bebeğidir. Şehrimize katkı sağlayan kurum ve kuruluşlarımızın yöneticilerine ve paydaşlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şehrimiz kendisinden her yönüyle adından söz ettiren, takdir edilen konuma gelmiştir.

Bu yüzden bizler de en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz. Yaptığımız hizmetleri vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve güzel bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ediyoruz. Bizlere gönüllerini açan kıymetli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Günden güne projelerimizle güzelliğine güzellik katan ilimize, vatandaşlarımız ile yaptığımız istişarelerle daha güzel çalışmalar ve hizmetler eklemeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

 


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.