AK HEYET SERVİSÇİLER VE TAŞIMACILAR DERNEK ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

DİNÇER; “14 MAYIS TÜRKİYE YÜZYILININ MİLADI OLACAK”

HABER 8.05.2023 16:26:00
AK HEYET SERVİSÇİLER VE TAŞIMACILAR DERNEK ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Seçim ziyaretlerini sürdüren AK heyet bugünde Aksaray Servisciler ve Taşımacılar esnafıyla bir araya geldi.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer beraberinde Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hamza Aktürk ile birlikte, Aksaray servisçiler ve taşımacılar Dernek Başkanı Emrah Öztürk ve dernek üyeleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulunup, esnafın talep ve önerilerini de dinledi.

Program sonrası açıklamalarda bulunan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şunları söyledi: “14Mayısta ülkemizin kaderine etkileyecek önemli bir seçim öncesi bizlerde Ak heyet olarak Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak için sıkılmadık el bırakmamak adına ziyaretlerimizi sürdürüyoruz.

Bugünde binlerce insanımızın iş yerlerine, okullarına ulaştıran servisçilerimizi bir araya gelerek hem hasbihal ettik hem de sayın Cumhurbaşkanımıza destek ve dualarını istedik. Bizleri misafir eden servisçilerimize hoş sohbetleri ve misafirperver yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim. İnanıyorum ki necip milletimiz istikrardan yana oy kullanarak Türkiye Yüzyılının miladı başlatacak” dedi.

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN UYARI SOĞUĞA KARŞI İZOLE EDİLMEYEN SU SAYAÇLARI DONABİLİR

Drift Yapan Sürücüler Sivil Trafik Polislerine Yakalandı

kaçakcılara geçit yok

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

  • BIST 100

    14029,89%0,01
  • DOLAR

    42,95% 0,08
  • EURO

    50,53% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5959,25% 0,12
  • Ç. ALTIN

    9931,63% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.