AK HEYET MUHTARLARLA BULUŞTU

AK HEYET MUHTARLARLA BULUŞTU

HABER 12.06.2023 12:20:00
AK HEYET MUHTARLARLA BULUŞTU


AK Parti Aksaray il teşkilatı, Merkez Köy muhtarları ile bir araya gelerek, istek ve talepleri dinledi.
Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, İl Genel Sekreteri Yüksel Çelik, İGM üyeleri, Merkez Köy muhtarları ile köylerin genel durumu hakkında istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Hizmetin en kilit noktalara götürülmesi hususunda muhtarların desteklerinin çok önemli olduğunu dile getiren İl Başkanı Hamza Aktürk, “Türkiye’nin yüz yılına giden yolda muhtarlarımız ile her zaman iletişim halinde olarak, Aksaray’ımızın tüm bölgelerine ve tüm hemşehrimize dokunacağız. Biz her bir hemşehrimiz için her zaman olduğu gibi bugün de, yarında canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi
“MUHTARLARIMIZLA BİR ARADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Her zaman olduğu gibi bu buluşmadan sonra da bir arada olmaya devam edeceklerini aktaran Milletvekili Altınsoy ise; “Aksaray’ımızın tüm köyünde her bir vatandaşımıza ulaşabilmek için siz muhtarlarımızın desteğini ve görüşlerini çok önemli olarak görüyoruz. İl başkanlığım döneminde AK Parti İl Teşkilatı olarak, bu uğurda her fırsatta köylerimizi ziyaret ederek, sürekli bir araya gelmeye gayret ettik. Hizmetin ülkenin her yerinde, en kilit noktalara dahi götürülmesi hususunda sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Her biriniz kendi bölgelerinizde, hemşehrileriniz tarafından seçilerek bu göreve layık görülmüş değerli hizmet erlerisiniz. Sizler ile her zaman iletişim halinde olarak, Aksaray’ımızın tüm bölgelerine ve hemşehrimize ulaşacağız” ifadelerini kullandı.
“AKSARAY’IMIZA HİZMET KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Muhtarlardan gelen her türlü talebi imkanlar doğrultusunda karşılamaya çalıştıklarını söyleyen Milletvekili Aydoğdu: “Aksaray’da 2002 yılından bu yana çok büyük yatırımlar oldu. Dokunulmayan köy olmadığını biliyorum, elbette ki eksiklerimiz ve yapacaklarımız vardır. Bu hizmetleri inşallah hep birlikte gerçekleştirmeye gayret edeceğiz. Daha önce muhtarlarımız köylerine yol, su isterken şuanda park, bahçe istiyor. Bu değiştiğimizi gösteriyor. Çok daha iyi işleri hep birlikte yapacağız. Sizler hizmetin ilk adımısınız. Hayal olan birçok hizmeti kazandırdık, kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.
Tüm muhtarları tek tek dinleyerek talep ve beklentileri not eden AK heyet, muhtarlar tarafından yapılan talep ve isteklerin çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını, her zaman iletişim halinde olacaklarını söyledi.
Kendi bölgelerinin ihtiyaçlarını ileten muhtarlar ise bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.


Anahtar Kelimeler: HEYET MUHTARLARLA BULUŞTU

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,48% 0,24
  • EURO

    34,77% 0,59
  • GRAM ALTIN

    2436,96% -0,05
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.