AK Partili Canbey'den CHP'ye 'vizyon' eleştirisi

AK Partili Canbey'den CHP'ye 'vizyon' eleştirisi

SİYASET 6.12.2022 00:55:20
AK Partili Canbey

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, "Vizyon diye yabancı insanları milletin önüne sunmak, siyaseten tükenmişliğin, CHP'deki acziyetin ve kadrosuzluğun fotoğrafı." dedi.

ANKARA (İGFA) - AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması"nı eleştirdi.

CHP'nin, milletin değerlerinden uzak olduğunu bir kez daha gösterdiğini savunan Canbey, "CHP'nin, çareyi yurt dışında aradığını da görmüş olduk. Koca CHP'de adam mı kalmadı da ithal danışman bulma ihtiyacı duydular?" ifadesini kullandı.

Türkiye'nin benzer senaryoları daha önce de gördüğünü hatırlatan Canbey, bu konuda acı bedeller de ödendiğini, ancak CHP'nin bu durumdan ders almadığını öne sürdü.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in, Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olan ABD'li ekonomist Jeremy Rifkin'in, yerli ve milli olduğu yönündeki açıklamasını anımsatan Canbey, "Ülkeyi sözde kurtaracak olan danışman kalkıp toplantıya gelme tenezzülünde bile bulunmadı. Bir de CHP'nin önde gelenleri bu adam için 'yerli ve millidir' dediler, şaka gibi. ABD'li bir siyasetçi Gürsel Tekin için 'yerli ve millidir' dese, hangi ülke için çalışacağını kastetmiş olur acaba? Vizyon diye yabancı insanları milletin önüne sunmak, siyaseten tükenmişliğin, CHP’deki acziyetin ve kadrosuzluğun fotoğrafı" diye konuştu.

ŞEHİTLER MÜZESİ RAMAZAN BAYRAMI’NDA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

BAŞKAN AKTÜRK’TEN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI

AKSARAY BAROSU BASIN AÇIKLAMASI 5 Nisan Avukatlar Günü

Rektör Arıbaş: Anadolu Ajansı 105 Yıldır Hakikatin Sesi

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK ADIM

MEDAŞ BİNASININ YIKIMI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

MHP AKSARAY KAÇEP 2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    9407,17%0,29
  • DOLAR

    37,99% 0,07
  • EURO

    41,52% -0,28
  • GRAM ALTIN

    3649,65% -1,63
  • Ç. ALTIN

    6046,99% -1,34

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.