AK Parti'de hareketli saatler! İstanbul ve Bursa adayları belli oldu!

AK Parti'de hareketli saatler! İstanbul ve Bursa adayları belli oldu!

GÜNDEM 6.01.2024 21:45:34
AK Parti

AK Parti kulislerinde hareketli saatler yaşanıyor. AK Parti teşkilatlarından alınan bilgilere göre AK Parti'nin İstanbul ve Bursa adayları belli oldu.

ANKARA (İGFA) - Türkiye uzun süredir yerel seçim gündemi ile meşgul oluyor. Hangi şehirden kimin aday gösterileceği ise merak konusu. Yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek toplantıda AK Parti'nin bazı adaylarını kamuoyuna duyuracak.

BURSA'DA AKTAŞ İLE DEVAM

AK Parti teşkilatlarından edinilen bilgiye göre, AK Parti Genel Merkezi'nden Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için aranan isim mevcut Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş oldu. Parti kaynakları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, yarın düzenlenecek toplantıda Bursa için Alinur Aktaş'ın adaylığını ilan edeceğini kaydetti.

İSTANBUL'A YENİ NEFES

Ankara kulislerinde uzun zamandır AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için birçok isim konuşuluyordu. Bu isimlerden en çok öne çıkanlar ise İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve önceki dönem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum olarak göze çarpıyordu.
AK Parti teşkilatlarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, yarın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için açıklayacağı isim de halihazırda AK Parti İstanbul Milletvekili olarak görev yapan Murat Kurum oldu.


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.