AK Parti Ordu İl Başkanı listeleri eleştirmişti, görevden alındı!

AK Parti Ordu İl Başkanı listeleri eleştirmişti, görevden alındı!

SİYASET 11.04.2023 13:39:37
AK Parti Ordu İl Başkanı listeleri eleştirmişti, görevden alındı!

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, partinin Teşkilat Başkanlığı tarafından görevden alındı. Başkanlık, göreve Selman Altaş'ın atandığını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, 28. Döneme ilişkin aday listelerinin açıklanması sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme gelmişti.

Tomakin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, “Cumhurbaşkanımıza ancak buradan seslenme şansım var çünkü sesimiz ulaştırılmıyor” diyerek çağrıda bulunmuş ve paylaşımlarında Erdoğan'ı da etiketlemişti.

https://twitter.com/halittomakin/status/1645545915498000384

Tomakin, “Ordu halkı, aday listelerimize çok ciddi bir şekilde itiraz ediyor” diyerek milletvekili aday listesini eleştirmiş, seçim akşamı yaşanabilecek riskleri “üstlenmek istemediğini” ifade ederek, Erdoğan’ın kendilerini duymasını aksi takdirde 'istifanın eşiğinde' olduğunu belirtmişti.

AK Parti Teşkilat Başkanlığı yaptığı paylaşımda, Ordu İl Başkanı'nın görevden alınarak yerine Selman Altaş'ın atandığını duyurdu.

https://twitter.com/AKGMTeskilat/status/1645726309056741376

Aksaray’da Ticari Araç ile Motorsiklet Çarpıştı: 2 Yaralı

Aksaray’da Polisten Kaçan Araç Yakalandı: 3 Gözaltı

Aksaray’da Kontrolden Çıkan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Yaralı

Aksaray’da ' Tartışma Kavgaya Dönüştü: 2 Yaralı

Aksaray'da Seyir Halindeki hafif ticari Kamyonet Devrildi: 2 Kişi Yaralandı

Aksaray'da parkta bir genç bıçaklanarak yaralandı

Aksaray'da otomobil şarampole uçtu

  • BIST 100

    15827,36%-0,29
  • DOLAR

    44,46% 0,28
  • EURO

    51,27% 0,04
  • GRAM ALTIN

    6323,73% 1,24
  • Ç. ALTIN

    10614,40% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.