AK Parti Nevşehir sahaya indi

AK Parti Nevşehir sahaya indi

GÜNDEM 28.01.2024 09:25:57
AK Parti Nevşehir sahaya indi

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “İyilikle, güzellikle, hizmetlerimizle yarışacağımızı, hiçbir zaman polemikler içerisine girmeyeceğimizi, kötüleme, ayrıştırma gibi bir yöntem seçmeyeceğimizi, hayali düşmanla savaşmayacağımızı buradan ilan ediyorum. İyilikte yarışalım Nevşehir kazansın, Türkiye kazansın.” dedi.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerde esnaflara hayırlı ve bereketli işler dileğinde bulunan AK Parti heyeti, esnafların talep ve önerilerini dinleyerek yeni dönemde gerçekleştirecekleri projelerini anlattı.

Tüm esnaflara destekleri için teşekkür eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Biz Nevşehir’i seviyoruz, Nevşehir’e sevdalıyız. Bundan hiçbir zaman vazgeçmedik.Nevşehir ile ilgili, Nevşehir’in insanlarına yönelik, Nevşehir’in insanlarının kötülüğünü ve kendi menfaatlerini amaçlayan her türlü oyunu bozduk. Hiçbir zaman geri adım atmadık. Her zaman birlik, beraberlik ve çalışmanın kıymetini bildik.Yeni dönemde de Sayın Cumhurbaşkanımıza söz verdiğimiz gibi insanlarımıza, halkımıza, vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi Nevşehir tarihinde belediye seçimlerinde alınmış en yüksek oyla tekrar bir beş yıl daha başkan olarak  hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Hiçbir zaman başkanlığı bir makam, mertebe bir üstünlük meselesi saymadık.

Belediye Başkanlığı halkın hizmetine girmektir, halkın hizmeti için oturulan bir koltuktur.  Bu akıldan hiçbir zaman çıkartılmamalıdır. Bu seçimin tüm partilere, tüm adaylara, tüm seçmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum. İyilikle, güzellikle, hizmetlerimizle yarışacağımızı, hiçbir zaman polemikler içerisine girmeyeceğimizi, kötüleme, ayrıştırma gibi bir yöntem seçmeyeceğimizi, hayali düşmanla savaşmayacağımızı buradan ilan ediyorum. İyilikte yarışalım Nevşehir kazansın, Türkiye kazansın. “ diye konuştu.   


Anahtar Kelimeler: ak parti nevşehir sahaya indi

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.