AK Parti Kayseri'den kongre çıkarması

AK Parti Kayseri'den kongre çıkarması

GÜNDEM 8.10.2023 07:56:23
AK Parti Kayseri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrif ettiği ve hitaplarını gerçekleştirdiği AK Parti 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’ne katıldı. Kongrede oy kullanan Başkan Büyükkılıç, “AK Parti’miz ve ülkemiz için hayırlı olsun, daha müreffeh bir Türkiye için durmak yok yola devam” dedi.

ANKARA (İGFA) - Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’ne, Kayseri’den Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, ilçe belediye başkanları ve delegeler katılarak oylarını kullandı.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede hitaplarını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Hakka ve millete hizmet sevdasına, Türkiye sevdasına gönül veren herkes bedeni ile olmasa bile kalbiyle, ruhuyla, aşkıyla, sevdasıyla bu salondadır. Bu sevda Türkiye Yüzyılı’nı inşa etme sevdasıdır. Bu sevda Türkiye bin yılına yürüyüş sevdasıdır. Bu sevda ecdadın emanetine sahip çıkma davasıdır. Bu sevda Iğdır’ın, Isparta’nın, İstanbul’un, İzmir’in, Kahramanmaraş’ın, Karabük’ün, Karaman’ın, Kars’ın, Kastamonu’nun, Kayseri’nin, Kırıkkale’nin sevdasıdır” diyerek 81 ili tek tek saydı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, Cumhur İttifakı kılavuzluğunda Türkiye Yüzyılı vurgusu yaparak, hedeflerine ulaşacaklarının altını çizdi.

“TÜRKİYE İÇİN DURMAK YOK YOLA DEVAM”

Başkan Büyükkılıç, kongre ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “AK Parti’mizin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde Kayseri teşkilatı olarak büyük bir çoşku ve heyecanla yerimizi aldık ve oyumuzu kullandık. AK Parti’miz ve ülkemiz için hayırlı olsun. Yıllardır olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemize hizmet etmek için gecesini gündüzüne katarak çalışacak AK Kadrolarımız ile daha müreffeh bir Türkiye için durmak yok yola devam diyoruz” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler: ak parti kayseri'den kongre çıkarması

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.