Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Polat´a Hayırlı Olsun Ziyareti

25.12.2017 22:26:02
Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Polat´a Hayırlı Olsun Ziyareti
Ak Parti teşkilatında önceki dönemlerde İl Başkanlığı görevlerini yürüten Şaban Bostan ve M. Fatih Yıldırıcı ile önceki dönemlerde teşkilatlarda görev alan yönetim kurulu üyeleri İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Ferhan Polat´ı ziyaret edip, görevinde başarılar dilediler.
 
            Parti binasında gerçekleşen ziyarette Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk´te hazır bulundu. Önceki Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri´ninde eksiksiz katılım sağladığı ziyarette konuşan Önceki Dönem İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, ?Kadınların her alanda olduğu gibi siyasette [caption id="attachment_2424" align="alignright" width="300"]Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Polat´a Hayırlı Olsun Ziyareti Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Polat´a Hayırlı Olsun Ziyareti[/caption] de aktif görev almasının çok önemli olduğuna vurgu yaparak, kadınlara güvenlerinin tam olduğunu söyledi.? Toplantıda başkan ve önceki dönem yönetim kurulu üyeleri teşkilat çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.                       Önceki dönem İl Başkanları Şaban Bostan ve M. Fatih Yıldırıcı ile yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Başkanlar ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, ?Bir döneme damgasını vuran, her zaman değer verdiğimiz kişilersiniz. Ziyaretinizle bize güç verdiniz?şeklinde konuştu.  

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ YANGIN MEYDANA GELEN FABRİKAYI ZİYARET EDEREK BİLGİ ALDI

AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu yangın çıkan atık yağ geri dönüşüm fabrikasında incelemelerde bulundu

Adana’da ”Sıfır Atık Projesi” Çeviçelle Ödül Töreni Düzenlendi

Aksaray’da sağanak yağış

ÇOCUKLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ŞEKİLLENİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.