Aile ve Sosyal Hizmetler'den OHAL illerinde 'ek ders' kararı

Aile ve Sosyal Hizmetler'den OHAL illerinde 'ek ders' kararı

GÜNDEM 24.02.2023 07:10:51
Aile ve Sosyal Hizmetler

"Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

ANKARA (İGFA) - Depremler dolayısıyla ek ders görevini yerine getiremeyenler, görevlerini yapmış sayılacak ve ek ders ücreti alabilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası OHAL ilan edilen illerdeki ek ders görevini yerine getiremeyecek durumda olanların İl Valiliklerince tespit edilip, görevini yapmış sayılabileceği belirtildi.

Söz konusu düzenlemeyle bu kişiler, ek ders ücretinden de yararlanabilecek.

Aksaray’da iki aracın çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Aksaray'da alkollü sürücü zincirleme kaza yaptı

Aksaray’da Tır ile Otomobil Çarpıştı: Şans Eseri Yaralanan Olmadı

Aksaray OSB’de Feci Kaza: Direğe Çarpan Sürücü Hayatını Kaybetti

Aksaray’da Otomobil ile Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı

AK PARTİ HEYETİNDEN MUHTARLAR GÜNÜ ZİYARETİ

Aksaray'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 16 Yaşındaki Sürücü Yaralandı

  • BIST 100

    10941,79%3,14
  • DOLAR

    41,93% -0,15
  • EURO

    48,75% -0,23
  • GRAM ALTIN

    5539,53% -0,59
  • Ç. ALTIN

    9439,52% -0,12

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.